Christian och Christoffer har gått på otaliga dejter i Bachelor 2022.
Christian och Christoffer har gått på otaliga dejter i Bachelor. - Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-killarna avslöjar: Så är relationen till tjejerna idag – efter programmet

Årets bachelors Christoffer Levi och Christian Nicolaisen ska snart dela ut sina sista rosor. Det betyder att en hel drös med tjejer har behövt åka hem från Kreta utan kärleken. Men hur ser kontakten mellan våra ungkarlar och tjejerna ut idag…?


Bachelor 2022 har innefattat hångel på löpande band, en ungkarl som lämnat i förtid och fartfyllda dejter. Men nu börjar börjar kärleksresan lida mot sitt slut. De tjuogotal tjejer som reste ner till soliga Kreta blir färre och färre ikapp med att känslorna blir alltmer intensiva. 

Här kan du läsa om den chockerande sanningen bakom dejterna i Bachelor 2022

Foto: TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Så ser killarnas relation till tjejerna ut i dag – efter programmet 

Stunden då våra bachelors Christoffer Levi och Christian Nicolaisen ska dela ut sina sista rosor närmar sig med stormsteg. Det innebär att de flesta av tjejerna har behövt åka hem till Sverige igen – utan en bachelor i sällskap. 

Vissa avsked har varit tårfyllda och ilskna, medan vissa av tjejerna har känt sig mer än redo att lämna Kreta. Men hur ser egentligen Bachelor-killarnas relation ut till tjejerna idag? Nyheter24 har svaret!

Foto: TV4/Bachelor

Christoffer Levi om relationen till Bachelor-tjejerna: "Lite tråkigt"

Givetvis kan inte våra bachelors avslöja exakt hur det går på kärleksfronten efter programmet. Men har de kontakt med några av tjejerna idag, nu när flera månader har gått sedan inspelningen? 

– Jag har faktiskt inte särskilt mycket kontakt med tjejerna idag. Det är lite tråkigt ändå, men det är lätt att det blir så, säger Christoffer till Nyheter24 och fortsätter: 

– Jag har ju dejtat väldigt många av de här tjejerna, och på ett sätt är det lite konstigt om jag skulle ha jättemycket konversationer med dem så här nu efter det. Det känns ändå ganska naturligt att man inte snackar särskilt mycket. Sedan har man såklart väldigt fina minnen tillsammans, men jag har inte särskilt mycket kontakt med tjejerna. 

Foto: TV4/Bachelor

Christian Nicolaisen om kontakten med Bachelor-tjejerna: "Fin relation"

För Christian Nicolaisen verkar det se lite annorlunda ut. 

– Absolut, jag har kontakt med många skulle jag nog säga. Sedan kanske det inte är så att vi umgås allihopa, men definitivt har kontakt. Och skickar någon boost då och då när jag ser någonting på tv som behöver stöttning, eller bara ett “snyggt jobbat” eller något liknande. 

Christian Nicolaisen berättar för Nyheter24 att han upplever att det funnits en fin respekt mellan honom och tjejerna under hela resen – något som verkar ha fortsatt nu även hemma i Sverige.  

– Jag tycker att det har varit en väldigt fin relation som jag haft till dem som varit där nere och har inte känt att jag stött mig med någon. Nu får man ju se saker som hände bakom kameran när jag inte var med, så jag kanske får äta upp det sedan, säger han med ett skratt. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!