Christian Nicolaisen berättar om relationen till Anna Lundin efter Bachelor 2022.
Christian Nicolaisen berättar om relationen till Anna Lundin efter Bachelor 2022. - Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-Christian om relationen till Anna idag: "Finns känslor"

En nervkittlande säsong av Bachelor 2022 har nått sitt slut. Christian Nicolaisen, årets tredje ungkarl, gav sin sista ros till Anna Lundin, och Nyheter24 luskade i vad som har hänt sedan dess.


Årets bachelor Sia Hatami kom med ett chockbesked i mitten av säsongen – han hade fått känslor för Isa Jallow och ville dela ut sin ros till henne. Det var efter det som Christian Nicolaisen gjorde entré i Bachelor 2022 som säsongens tredje ungkarl. 

Med andra ord fick inte Christian lika mycket tid som Christoffer Levi att dejta tjejerna, men kemi hann ändå bubbla upp på soliga Kreta. Hans sista ros fick Anna Lundin, som även hon kom in senare i programmet. 

Här kan du läsa om hur Bachelor-Christoffers relation till Alicia ser ut idag.

Foto: TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Christian Nicolaisen gav sin sista ros till Anna Lundin 

I det uppföljande studioprogrammet, som spelades in ungefär en månad efter att sista rosen delades ut, fick Anna och Christian den brinnande frågan om de fortfarande dejtade. Svaret blev då nej, trots att paret hade spenderat både några extra dagar i Kreta och tid tillsammans i Stockholm.  

– Det hade det gått tre veckor och vi skulle spela in det här eftersnacket. Då skulle vi berätta var vi står, och vi hade inte pratat om det, vi hade ju knappt setts den sista tiden, berättar Christian för Nyheter24.

Bachelor-Christian: "Anna har en plats hos mig som är jättefin"

Han förklarar att om det verkligen hade varit rätt mellan honom och Anna så hade de båda gjort det lilla extra för att det inte skulle gått tre veckor tills de sågs. 

– Det här pratar vi ihop oss om några dagar innan det sista avsnittet. När vi kommer dit och jag ser Anna inser jag hur härlig hon är och att det finns någonting där. Men jag tror att det behövdes mer för att vi skulle våga satsa. 

Kom känslorna tillbaka lite när du såg henne? 

– Anna har en plats hos mig som är jättefin, sen är frågan om den känslan är tillräcklig för att jag ska vilja en relation. Jag har ganska höga krav, och vill inte ha en relation som inte håller utan som känns rätt, säger Christian. 

Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-Christian om relationen till Anna efter programmet: "Jättefin"

Christian förklarar att han och Anna har inget otalt mellan varandra, och det är ingen som blivit sårad. På så sätt är relationen intakt. 

– Det kändes som att vi var mer rationella i vårt beslut samtidigt som jag tror, hon får ju tala för sig själv, men jag känner att det finns definitivt några känslor där. Jag tycker Anna är jättefin, men jag tror att vi hade behövt ett starkare band för att kunna bygga vidare på det och för dejta och se att se om det var rätt. Om vi hade fortsatt dejta vet vi ju inte vad som hade hänt. Men jag tror att vi gjorde rätt beslut. 

Foto: TV4/Bachelor

Anna och Christian bor dessutom i olika städer, och han berättar att de inte har setts sedan inspelningen i studion i Göteborg. 

– Hade hon bott i Stockholm hade vi definitivt träffats, det tvivlar jag inte en sekund på, säger Christian till Nyheter24.  

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!