Vad hände egentligen på övernattningsdejterna i Bachelor 2022?
Vad hände egentligen på övernattningsdejterna i Bachelor 2022? - Foto: TV4/Bachelor

Intima avslöjandet om övernattningsdejterna i Bachelor: "Ett beslut"

Under finalveckan i Bachelor 2022 tog våra ungkarlar med tjejerna på så kallade “dream dates”. De storslagna dejterna brukar även avslutas med att de spenderar natten ihop. Men blev det någon action i sänghalmen?


Finalveckan av Bachelor 2022 avslutades med att våra ungkarlar delade ut sina allra sista rosor. Sia Hatami hade redan delat ut sin sista ros till Isa Jallow. De kvarstående ungkarlarna Christoffer Levi och Christian Nicolaisen behövde i sin tur fatta ett riktigt tufft beslut mellan två finaltjejer vardera. 

För Christoffer stod det mellan Alicia Ärleskog och Filippa Kronholm. Christian valde i sin tur mellan Johanna de Vera och Anna Lundin

Här kan du läsa om Christian och Annas relation idag – efter Bachelor 2022.

Bachelor 2022: Vad hände egentligen på övernattningsdejterna?

Christian och Johanna slog på stora trumman på sin dejt – och flög helikopter. Foto: TV4/Bachelor

Men innan beslutet fattades gick Christian och Christoffer på två storslagna finaldejter var. Dessa så kallade “dream dates” brukar pågå i ungefär ett dygn, och de spenderar även natten ihop på någon romantisk plats. Men vad pågick egentligen under täcket på dessa dejter? Blev det någon action i sänghalmen? Det tog Nyheter24 reda på. 

– För mig var det faktiskt ett beslut som jag tog innan dejterna, att jag ville inte bli så intim. Jag tror att den tjejen som inte fick en ros hade haft ett mycket högre fall, det hade gjort jätteont hos henne. Och samtidigt, ska jag inleda en relation om jag varit med den andra tjejen precis innan? Det hade bara varit en tröskel i byggandet av förtroende i relationen. Så för mig var det viktigt att inte göra det, säger Christian Nicolaisen och fortsätter: 

– Hångel-Christian kanske hånglar med tre personer på en dejt, men han är väldigt lugn när det kommer till det där. 

Filippa och Christian äter frukost på sängen morgonen efter dejten. Foto: TV4/Bachelor

Avslöjandet om finaldejterna i Bachelor 2022: "Inget sexuellt"

Filippa Kronholm berättar också att det var lugnt på den intima fronten under drömdejterna. 

– Nej det gjorde det inte, inget sexuellt. Jag kände att det kan vi ta hemma. Jag ville heller inte att han skulle grunda beslutet på om jag var bra i sängen, berättar Filippa.

Alicia och Christoffer vaknade upp tillsammans på en lustjakt. Foto: TV4/Bachelor

Christoffer Levis svar kring den intima biten på drömdejterna är desto mer kryptiskt. 

– Dejterna är väldigt långa och kamerorna rullar väldigt länge. Vad som händer mellan oss när kamerorna släcks, det tänker jag inte gå in på, säger han till Nyheter24. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!