Frågan alla undrar: Hur lång är Bachelorette-Olivia?

Olivia Birgersson, 26, är årets Bachelorette och redan har hon fått strålande kritik av tittarna som tycker att hon är en lysande stjärna.


Bachelorette 2022 är i full gång och redan första veckan har programmet genererat starka reaktioner.

Svenska folket har under loppet av bara några få avsnitt totalt kärat ned sig i årets Bachelorette Olivia Birgersson, 26, som åkt hela vägen till Grekland för att dejta 19 heta singelkillar.

Olivia är en Stockholmstjej som är utbildad eventkoordinator men som idag arbetar som säljare. Hon älskar att dansa, skratta och att njuta av livet. 

Olivia Birgersson. Bildkälla: TV4

Det enda som just nu saknas – det är den stora kärleken. 

– Jag gillar killar som kan få mig och skratta men som samtidigt kan ha den mer seriösa och djupa sidan, berättar hon i sin introvideo. 

Enligt både produktion och deltagare kommer denna säsong att innehålla mycket av allt. Det kommer att vara starka känslor, svartsjuka och pirr i magen (samt mycket hångel). 

Många av killarna påpekar Bachelorette-Olivias längd

I programmet har många av killarna sagt att de tycker att Olivia ser så "lång och ståtlig är". Men hur lång är hon egentligen? 

Bachelorette är i gång. Bildkälla: TV4

I en intervju med HÄNT berättade Olivia Birgersson att hon är är 176 centimeter men att hon under inspelningen av Bachelorette insåg att längd inte är lika viktigt idag som det var förr nej det kommer till hennes dejtingliv. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!