Jon-Krista Jonsson är en av bönderna i Bonde söker fru 2022
Jon-Krista Jonsson är en av bönderna i Bonde söker fru 2022 - Foto: TV4

Bonde söker fru-tittarnas ilska mot Jon-Krista: "Största misstaget genom tiderna"

Jon-Krista Jonsson fattade beslutet att skicka hem Sanna Rönnqvist i förra veckans avsnitt av Bonde söker fru, och det fick flera tittare att se rött. Här är några av deras arga kommentarer.


Den sjuttonde säsongen av Bonde söker fru är i full gång, och programledaren Linda Lindorff har än en gång gett sig ut i Sverige för att hjälpa ett gäng bönder att hitta kärleken.

Liksom tidigare år bjöd säsongen på flera nervösa, nervkittlande och ibland lite pinsamma ögonblick redan tidigt. Och på Henrik Johanssons speeddejting hände det som inte får hända. 

Läs mer om pinsamma missen i Bonde söker fru 2022 här.

Jon-Krista skickade hem Sanna i Bonde söker fru 2022

I Bonde söker fru 2022 följer tittarna fyra bönder som fått bjuda in brevskrivare till gården, och en av dem är renskötaren Jon-Krista Jonsson.

På kort tid har han hunnit få starka band till alla sina tjejer, och inför det senaste valet på gården var det tydligt att han kämpade för att hålla känslorna i schack. 

I avsnittet var det till slut Sanna Rönnqvist som inte fick frågan om att stanna kvar på gården – och beskedet togs emot med tårar. 

– Jag vet faktiskt inte vad det är som känns jobbigast, men jag tyckte det gick bra att bita ihop tills jag fick kramen, säger Sanna i avsnittet.

Foto: TV4
Foto: TV4

Tittarnas ilska mot Bonde söker fru: "Hon kommer svika honom"

Men det var inte bara på Jon-Kristas rengård som beskedet kändes tungt. Nej, för på Bonde söker frus officiella Instagramkonto dröjde det inte länge innan tittarna började kritisera hans val.

Mycket av kritiken bygger på att en av Jon-Kristas andra tjejer, Nathalie, har ett förflutet med bonden. Enligt en del tittare har hon redan fått sin chans att dejta honom.

Här kommer några exempel från kommentarsfältet:

"Det där var nog Bonde söker frus största misstag genom tiderna. Fina Sanna"

"Fel val, Natalie har fått sin chans och sumpade den. Hon kommer svika honom igen"

"Jag tyckte att hon borde ha fått vara kvar, kan inte förstå att han har kvar Nathalie när de en gång har gjort slut"

"Tror att han gjorde ett stort misstag där..."

Sannas svar - efter Jon-Kristas beslut: "Nej fy..."

Nu har det gått flera månader sedan inspelningen, och av allt att döma verkar Sanna ha gått vidare från Bonde söker fru-äventyret. Även hon har nämligen lämnat en kommentar på inlägget.

Foto: Instagram
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!