Torsdag 1 Dec
Stockholm

Pinsamma missen i Bonde söker fru – här händer det som inte får hända

Henrik Johansson, 27, råkar ut för något riktigt pinsamt i Bonde söker fru 2022
Henrik Johansson, 27, råkar ut för något riktigt pinsamt i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde söker fru 2022 är i full gång – men under de första speeddejterna råkar Henrik Johansson ut för något riktigt pinsamt. "Typiskt mig", säger han i avsnittet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

"Bonde söker fru" 2022 hade premiär den 28 september på TV4, och leds liksom alltid av den ack så folkkära programledaren Linda Lindorff, 50. 

Många minns säkert förra årets säsong som att det vore igår. Då kämpade bonden Peja för att hitta kärleken, och fick se sin favorit Heidi lämna gården efter flera dramatiska utspel. Bonden Backis föll pladask för sin Evelina, som han fortfarande är tillsammans med – och Filip ändrade sig efter sitt slutval, och började dejta tvåan Ellinor.

Men kärleken höll inte mellan Filip och Ellinor, och i våras gick de ut med beskedet att de gått skilda vägar. Här berättar Bonde-Ellinor mer om hennes relation till Filip idag.

Foto: TV4

Här är bönderna i Bonde söker fru 2022

I Bonde söker fru 2022 får tittarna följa de fyra bönderna Jon-Krista Jonsson, 29, Elin Sandblom, 27, Henrik Kullander, 34 och Matthew Haggerty, 20. 

Vad heter alla bönderna i Bonde söker fru 2022 på Instagram? Läs här!

Utöver det får ytterligare fyra bönder chansen att hitta sin stora kärlek i bonusprogrammet "Kärlek för alla" – och en av dem den 27-årige hästbonden Henrik Johansson

Den pinsamma missen i Bonde söker fru 2022

Hans kärleksäventyr börjar traditionsenligt med en nervös speeddejting – ett stående inslag där bönderna får umgås med alla utvalda brevskrivare i fem minuter vardera.

Här gäller det såklart att visa sig från sin bästa sida och inte göra bort sig. Men för Henriks del går det inte riktigt som önskat, och strax efter att han hälsat på en tjej ramlar han baklänges när han ska sätta sig i stolen igen.

– Typiskt mig att det ska bli lite actionbaserat så här. Det ska hända nånting, säger Henrik skämtsamt i inslaget. 

Bonde söker fru sänds på TV4 på onsdagar klockan 20.00.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.