Söndag 4 Dec
Stockholm

Därför lämnade Lloyd Bachelorette 2022 – Olivia avslöjar

Bachelor 2022: Nu berättar Olivia Birgersson om Lloyd Lawrence avhopp.
Nu berättar Olivia Birgersson om Lloyd Lawrence avhopp. Foto: Nyheter24 och TV4/Bachelorette

Efter att ha droppat en kommentar om Olivia Birgerssons utseende fick Lloyd Lawrence både en varning och en andra chans. Men nu har han valt att lämna Bachelorette 2022 självmant. Olivia hade däremot en annan bild av det hela – och ger sin version för Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bachelorette 2022 är i full gång och Olivia Birgerssons. 27, jakt på kärleken kantas av mer och mer dramatik. Den känslostormande säsongen inleddes med att tillskottet Lloyd Lawrence gjorde entré, och kommenterade att Olivia såg finare ut i verkligheten än på sin presentationsvideo. Och hans uttalande har väckt minst sagt starka reaktioner. 

Här kan du läsa om Bachelorette-Olivias svar på Lloyds vikthån.

Lloyds kommentar under dejten har väckt starka reaktioner. Foto: TV4/Bachelorette

Bachelorette 2022: Lloyd Lawrence lämnar programmet 

I tisdagens avsnitt av kärlekssagan Bachelorette 2022 valde en av säsongens snackisar Lloyd att lämna programmet. Olivia skulle dela ut de traditionsenliga rosorna under ett mingel, istället för en klassisk rosceremoni, och det var då Lloyd droppade bomben. 

– Tack för att du gav mig en andra chans, men jag tror inte att jag vill stanna kvar och ta den chansen, sa han till Olivia. 

Under rosminglet valde Lloyd att lämna programmet. Foto: TV4/Bachelorette

Lloyd berättade att han inte kände att Olivia var en tjej för honom, och känslorna från vår bachelorettes håll visade sig vara ömsesidiga. 

– Jag och Lloyd har haft en konversation och vi är ganska eniga, båda vill hitta kärleken men kanske inte hos varandra, sa Olivia till resten av killarna innan Lloyd lämnade.

Lloyd förtydligar då att han själv valt att lämna programmet, varpå han och Olivia diskuterar fram och tillbaka kring vad som egentligen föranledde beslutet. 

– Ett gemensamt beslut, alltså båda tyckte det, inflikade Olivia. 

– Ja, men de måste ju fatta att jag lämnar själv, kontrade Lloyd. 

När Lloyd och Olivia meddelade resten av gruppen gick deras versioner isär. Foto: TV4/Bachelorette

Lloyd lämnade Bachelorette 2022 – var det ett gemensamt beslut?

Ja, här verkade Lloyd och Olivia onekligen gå isär en aning. Han hävdade att han lämnade självmant, medan Olivia menade att det var ett gemensamt beslut. Nu berättar Olivia för Nyheter24 vad som egentligen hände. 

– För mig var det också viktigt att han inte fick den. Jag vet ju innan vilka som hänger löst, och han hade inte fått en ros, för att jag inte hade tänkt att ge honom någon ros. 

Olivia berättar att hennes beslut redan var bestämt, men att Lloyd bara hann före. 

– Han sen får in den första: “Jag väljer att lämna”, och då säger jag “Perfekt, jag känner likadant”. Då känner jag att det är ett gemensamt beslut, säger Olivia och fortsätter: 

– Jag hade också tänkt att ta det beslutet, bara att min resa såg lite längre ut eftersom jag skulle göra det på ett mingel. Medan han hann då före. 

Lloyd hann skapa en hel del drama även med killarna innan han lämnade. Foto: TV4/Bachelorette

Bachelorette-Olivias ord om Lloyds avhopp: "Han blev provocerad"

När Olivia och Lloyd skulle meddela resten av gruppen rådde det, som sagt, delade meningar. Men vad berodde det egentligen på? 

– När vi kommer fram och ska berätta det för killarna så tycker jag att det är viktigt att säga att det är ett gemensamt beslut. Jag vill också markera för honom att du har inte sista ordet, du har gjort för mycket. För båda kände det ju, säger Olivia och tillägger med ett skratt: 

– Sen tycker jag att det är kul hur provocerad han blev. 

Lloyd menade att Olivia inte var en tjej för honom. Foto: TV4/Bachelorette

I samband med att Lloyd gjorde entré i programmet fick man se i eftersnacket “Killarna avslöjar allt” hur han minst sagt tog till vara på singellivet. På dolda kameran fångades Lloyd när han träffade en tjej på hotellet och la in stötar på medlemmar av produktionen. 

– Det är Lloyd. Inget han gör är personligt, han har ett fokus och det är han själv. Vad ska man säga, säger en skrattande Olivia till Nyheter24. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.