Stockholm

​Jon-Krista avslöjar – kvällen i Bonde söker fru klipptes bort: "Hon skulle sova över"

Jon-Krista har blivit en av tittarnas favoritbönder i Bonde söker fru 2022
Jon-Krista har blivit en av tittarnas favoritbönder i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4/Bonde söker fru

Nu är det tre tjejer kvar på Jon-Krista Jonssons gård i Bonde söker fru, och deras kärleksresa dokumenters noga av tv-teamet från TV4. Men en särskild kväll klipptes bort, avslöjar bonden i en intervju med Hänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jon-Krista Jonsson är en av fyra lyckligt lottade bönder vars kärleksäventyr man får följa i årets säsong av Bonde söker fru. På kort tid har han utvecklat starka känslor till de brevskrivande tjejerna han har kvar på gården: Nathalie, Jennie och Ida.

Och även bland tittarna har känslorna kring Jon-Kristas kärleksäventyr stormat. I förra veckans avsnitt bestämde han sig för att skicka hem Sanna – och det fick flera att se rött.

Här kan du läsa mer om tittarnas ilska efter Jon-Kristas beslut: "Största misstaget"

Foto: TV4

Jon-Kristas kväll i Bonde söker fru klipptes bort: "Hon skulle sova över"

I veckans avsnitt av Bonde söker fru får Jon-Kristas gård besök av hans lillasyster Tina. Hon och storbrodern går iväg och tar ett snack i en ladugård medan tjejerna fortsätter jobba med ett stängsel – men därefter ser det ut som att hon tackar för sig och lämnar inspelningen.

Men så var inte riktigt fallet, avslöjar Jon-Krista nu. 

– Hon hade varit och pratat väldigt mycket med tjejerna innan eller i samband med det där. Men man kan väl inte ta med allting på tv. Så ja hon fick mer tid med tjejerna faktiskt och träffa dem, så hon visste lite hur de va, säger Jon-Krista i en intervju med Hänt.

Lillasyster Tina stannade även på middag, berättar TV4-bonden.

– Hon skulle sova över den natten. Hon var med på en middag den kvällen och fick hälsa riktigt på tjejerna. Men hon var mitt under jobb också så hon hade inte tid att ha en helkväll med oss, säger Jon-Krista till Hänt.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.