Stockholm

Bonde söker fru-Matthew lämnar Sverige – efter kryptiska kärleksbeskedet

Matthew Haggerty i Bonde söker fru 2022 lämnar Sverige
Matthew Haggerty i Bonde söker fru 2022 lämnar Sverige. Foto: TV4/Instagram/kimandersssons

Bonde söker fru-profilen Matthew Haggerty har alltid varit tydlig med sina planer att flytta tillbaka till Australien – förhoppningsvis med sitt livs stora kärlek i sällskap. Ändå är han kvar i Sverige, vad beror det på?


Läs mer

Bonde söker fru 2022 är i full gång, och runt om i Sverige spirar känslorna ute på gårdarna. En av säsongens mest omtalade bönder är australiensaren Matthew Haggerty

I programmet huserar han hemma hos familjevänner på en gård i Sverige, men egentligen bor han i Australien. Han letar därmed efter en tjej som kan tänka sig att flytta med honom till "the land down under".

Nya frisyren efter programmet - här är bilderna

Inspelningen av Bonde söker fru 2022 ägde rum i somras, och sedan dess har mycket vatten runnit under broarna i Bonde-Matthews liv. En stor förändring är att han klippt av det långa håret som utmärker honom i programmet.

Här är Bonde söker fru-Matthews nya frisyr efter programmet – är helt oigenkännlig på nya bilderna

Snart återvänder Matthew till Australien 

Men den som följer Bonde-Matt på Instagram har kanske märkt att han inte verkar befinna sig i Australien. Hans Instagram är full av bilder från resor i Europa, och stories från hans Instagram har indikerat på att han befinner sig i Sverige.

I en livesändning med Hänt står det klart Matthew fortfarande bor på gården som syns i programmet – trots den ursprungliga planen att flytta hem till Australien, i bästa fall med en svensk pingla vid sin sida.

Där blir han kvar till slutet av januari, till att börja med.

– Mitt visum går ut och sen antar jag... Jag har varit här i ett år och jag vill hem och träffa familjen. Jag tror att de saknar mig lite. Men den främsta anledningen är att mitt visa går ut, så jag måste tillbaka till Australien för att ansöka om ett nytt här i Sverige, säger Bonde söker fru-Matt till Hänt.

Av allt att döma planerar han alltså att återvända till Sverige när hans nya visum trätt i kraft.

Bonde söker fru-Matthews kryptiska svar på frågan om tjejerna

Matthew får frågan om han får sällskap av någon tjej på sin hemresa, men då svarar han kryptiskt.

– Inga kommentarer, inga kommentarer, säger han till Hänt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.