Matthew Haggerty i Bonde söker fru 2022 lämnar Sverige
Matthew Haggerty i Bonde söker fru 2022 lämnar Sverige - Foto: TV4/Instagram/kimandersssons

Bonde söker fru-Matthew lämnar Sverige – efter kryptiska kärleksbeskedet

Bonde söker fru-profilen Matthew Haggerty har alltid varit tydlig med sina planer att flytta tillbaka till Australien – förhoppningsvis med sitt livs stora kärlek i sällskap. Ändå är han kvar i Sverige, vad beror det på?


Bonde söker fru 2022 är i full gång, och runt om i Sverige spirar känslorna ute på gårdarna. En av säsongens mest omtalade bönder är australiensaren Matthew Haggerty

I programmet huserar han hemma hos familjevänner på en gård i Sverige, men egentligen bor han i Australien. Han letar därmed efter en tjej som kan tänka sig att flytta med honom till "the land down under".

Nya frisyren efter programmet - här är bilderna

Inspelningen av Bonde söker fru 2022 ägde rum i somras, och sedan dess har mycket vatten runnit under broarna i Bonde-Matthews liv. En stor förändring är att han klippt av det långa håret som utmärker honom i programmet.

Här är Bonde söker fru-Matthews nya frisyr efter programmet – är helt oigenkännlig på nya bilderna

Snart återvänder Matthew till Australien 

Men den som följer Bonde-Matt på Instagram har kanske märkt att han inte verkar befinna sig i Australien. Hans Instagram är full av bilder från resor i Europa, och stories från hans Instagram har indikerat på att han befinner sig i Sverige.

I en livesändning med Hänt står det klart Matthew fortfarande bor på gården som syns i programmet – trots den ursprungliga planen att flytta hem till Australien, i bästa fall med en svensk pingla vid sin sida.

Där blir han kvar till slutet av januari, till att börja med.

– Mitt visum går ut och sen antar jag... Jag har varit här i ett år och jag vill hem och träffa familjen. Jag tror att de saknar mig lite. Men den främsta anledningen är att mitt visa går ut, så jag måste tillbaka till Australien för att ansöka om ett nytt här i Sverige, säger Bonde söker fru-Matt till Hänt.

Av allt att döma planerar han alltså att återvända till Sverige när hans nya visum trätt i kraft.

Bonde söker fru-Matthews kryptiska svar på frågan om tjejerna

Matthew får frågan om han får sällskap av någon tjej på sin hemresa, men då svarar han kryptiskt.

– Inga kommentarer, inga kommentarer, säger han till Hänt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.