Stockholm

Bonde söker fru-Matthews nya frisyr efter programmet – oigenkännlig på nya bilderna

Matthew Haggerty är en av bönderna i Bonde söker fru
Matthew Haggerty är en av bönderna i Bonde söker fru. Foto: TV4

I Bonde söker fru 2022 har Matthew Haggerty blivit starkt förknippad med sitt långa hår, som lockar sig i nacken. Men sedan inspelningen har han klippt sig – och ser ut som en helt annan person.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bonde söker fru 2022 är i full gång, och runt om i Sverige spirar känslorna ute på gårdarna. En av bönderna som väckt tittarnas intresse är renskötaren Jon-Krista Jonsson.

På kort tid har han hunnit få starka band till alla sina kvarvarande tjejer, och när det blir dags för tre tjejer att bli två rinner bägaren över. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar han mer om det tuffa valet, och säger att det "känns än i dag". 

Foto: TV4

Även programledaren Linda Lindorff intygar på sin Instagram att det som hände på Jon-Kristas gård aldrig tidigare har hänt i Bonde söker frus historia. 

Läs mer om dramat på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru 2022 här.

Matthew i Bonde söker fru charmar tjejerna

En annan bonde som fått damerna på fall är australiensaren Matthew Haggerty. I programmet huserar han hemma hos familjevänner på en gård i Sverige, men egentligen bor han i Australien. Han letar därmed efter en tjej som kan tänka sig att flytta med honom till "the land down under".

På sin Instagram har Bonde-Matt delat med sig av flera bilder från inspelningen som ger en inblick bakom kulisserna. 

Bonde-Matthews utseendeförändring - har ny frisyr

Men det är inte det enda man slås av när man går in på Bonde söker fru-Matthews Instagram. Nej, för det som utmärker honom i programmet, utöver hans brytning, är hans långa hår som lockar sig i nacken. 

Och någon gång efter sommaren verkar Matthew ha fattat saxen och klippt av sig sitt långa hår. Nu rockar bonden en kortare frisyr.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.