Matthew Haggerty är en av bönderna i Bonde söker fru
Matthew Haggerty är en av bönderna i Bonde söker fru - Foto: TV4

Bonde söker fru-Matthews nya frisyr efter programmet – oigenkännlig på nya bilderna

I Bonde söker fru 2022 har Matthew Haggerty blivit starkt förknippad med sitt långa hår, som lockar sig i nacken. Men sedan inspelningen har han klippt sig – och ser ut som en helt annan person.


Bonde söker fru 2022 är i full gång, och runt om i Sverige spirar känslorna ute på gårdarna. En av bönderna som väckt tittarnas intresse är renskötaren Jon-Krista Jonsson.

På kort tid har han hunnit få starka band till alla sina kvarvarande tjejer, och när det blir dags för tre tjejer att bli två rinner bägaren över. I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar han mer om det tuffa valet, och säger att det "känns än i dag". 

Foto: TV4

Även programledaren Linda Lindorff intygar på sin Instagram att det som hände på Jon-Kristas gård aldrig tidigare har hänt i Bonde söker frus historia. 

Läs mer om dramat på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru 2022 här.

Matthew i Bonde söker fru charmar tjejerna

En annan bonde som fått damerna på fall är australiensaren Matthew Haggerty. I programmet huserar han hemma hos familjevänner på en gård i Sverige, men egentligen bor han i Australien. Han letar därmed efter en tjej som kan tänka sig att flytta med honom till "the land down under".

På sin Instagram har Bonde-Matt delat med sig av flera bilder från inspelningen som ger en inblick bakom kulisserna. 

Bonde-Matthews utseendeförändring - har ny frisyr

Men det är inte det enda man slås av när man går in på Bonde söker fru-Matthews Instagram. Nej, för det som utmärker honom i programmet, utöver hans brytning, är hans långa hår som lockar sig i nacken. 

Och någon gång efter sommaren verkar Matthew ha fattat saxen och klippt av sig sitt långa hår. Nu rockar bonden en kortare frisyr.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

1 timme sedan

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.