Jenna Ortega, 20, spelar rollen som Wednesday Addams i nya Netflixserien "Wednesday"
Jenna Ortega, 20, spelar rollen som Wednesday Addams i nya Netflixserien "Wednesday" - Foto: Stella Pictures

Jenna Ortegas krav på Netflix – om Wednesdays kärleksliv i serien: "Killarna..."

Jenna Ortega, 20, är namnet på allas läppar sedan succén "Wednesday" hade premiär på Netflix. Inför inspelningens början ställde hon ett hårt krav på produktionen – och det gällde karaktärens kärleksliv.


Den nya Familjen Addams-spin offen "Wednesday" hade premiär på Netflix den 23 november. 

På kort tid har den blivit Netflix tredje mest sedda serie någonsin – bara "Monster: The Jeffrey Dahmer story" och ettan "Stranger Things" (säsong 4) har haft fler tittare.

Därför känner du igen Jenna Ortega i Wednesday

Huvudrollsinnehavaren i Wednesday är ingen mindre än Jenna Ortega, 20, som axlar rollen som Wednesday Addams

Rollen är hennes stora, riktiga genombrott, men du har tidigare kunnat se henne i roller som Ellie Alves i "You" och unga Jane CW i "Jane the Virgin".

Jenna Ortegas krav på produktionen i Wednesday: "Kommer slåss så hårt..."

Ttrots sina ringa ålder hade Jenna Ortega ett tydligt krav till Wednesday-produktionen innan inspelningens början. Det gällde huvudkaraktärens kärleksliv i serien, då man kan se henne bygga en relation med både Tyler (Hunter Doohan) och Xavier (Percy Hynes White).

– Jag sa till dem väldigt tidigt att jag inte ville ha henne i mitten av ett triangeldrama. Jag har alltid varit emot idéen om triangeldraman. När det gäller killarna var jag tvungen att acceptera det – men ärligt talat, jag kommer slåss så hårt emot det här med triangeldramat. För jag tror inte att Wednesday någonsin skulle vara i det, säger hon i en intervju med Etalk

Blir det en säsong 2 av Wednesday?

I och med det stora tittarintresset är det kanske inte så konstigt att många är nyfikna på om det kommer en säsong 2 av Wednesday. 

Det finns i nuläget inga bestämda planer kring en uppföljare, men enligt serieskaparna Miles Millar och Al Gough finns både storylines och drömmer om flera säsonger.

Tittarna rasar på Tim Burton – efter succén på Netflix

Det är ingen mindre än Tim Burton som regisserat Wednesday. Han har tidigare anklagats för att vara rasistisk för att han sällan har med svarta skådespelare i sina filmer och serier – och även nu är tittarna kritiska.

Här kan du läsa mer om kritiken mot Wednesday på Netflix: "Fruktansvärda människor"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!