Phillipe Cohen Bianca
Benjamin publicerade det hela på Instagram. - Foto: Stella Pictures

Phillipe Cohen syns på nytt med Benjamin Ingrosso – utan Bianca

Det var tidigare i veckan som Benjamin Ingrosso tog sig en tur till sina "gamla kvarter", det vill säga till Biancas expojkväns restaurang.


Det var i somras som Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, gick ut med att de gjort slut. Paret som träffades som 16 och 17-åringar har gjort slut närmare sex-sju gånger, men den senaste gången som ägde rum sommaren 2022 tycks ha varit den sista. 

Men det som hände under veckan har dock fått följarna att spekulera i om så ej är fallet...

Phillipe Cohen skrev till Bianca under livevideo

Det var under måndagen som Bianca sände live tillsammans med CAIA från sitt eget Instagramkonto. Hon mottog då en rad frågor om produkterna, hur hon mår och så vidare. Men plötsligt såg man att hon hoppade till och vände sig mot sin kollega.

– Har någon hackat mitt ex telefon eller? Han skrev precis. 

– Nej vad skrev han?

– Här.... kolla, sa Bianca och visade sin märkbart chockade kollega. 

Bianca fick ett oväntat meddelande. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Vad Phillipe hade skrivit? Ingenting mer än ett kort hej. 

Dock har inte Bianca eller Phillipe synts tillsammans i det ljusa så vitt vi vet. Men, nu har vi kunnat se att Benjamin Ingrosso varit och lurkat på Phillipes restaurang Ted.

Benjamin åt lunch på Ted. Bildkälla: benjaminingrosso/Instagram

Benjamin var nämligen där för att unna sig en liten lunch, vilket han visade upp på sina sociala medier, vilket HÄNT var först med att rapportera.

Då Phillipe oftast knegar på inne på sin andra restaurang Posto så är det inte helt säkert att han var där. Men det tycks sannerligen vara en god stämning mellan profilerna. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!