Känslorna spirar på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru 2022
Känslorna spirar på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru 2022 - Foto: TV4

Ilskan mot Jon-Krista efter beteendet i Bonde söker fru: "Lurat alla"

Två tjejer är kvar på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru – Ida och Nathalie. Men tittarna är inte helt nöjda, och anser att han förtjänar att "bli lämnad av alla" efter sitt beteende.


Bonde söker fru 2022 går mot sitt slut, och en av bönderna som tittarna fått följa i programmet är Jon-Krista Jonsson

Han skapade snabbt starka band till samtliga fyra tjejer han bjöd med till gården, och alla hans val har varit dramatiska och känslosamma.

Myskvällen hemma hos Jon-Krista som inte kameran fick med

Men det har inte bara varit dramatik och tårar på Jon-Kristas gård. När kamerorna varit av har han och tjejerna njutit av riktiga myskvällar ihop. 

Ett videoklipp som Nathalie lagt ut på sin Instagram visar hur renskötaren lagt sig tillrätta i soffan, huvud mot huvud med Jennie och med ena armen vid hennes.

"Behind the scenes" står det i videoklippet. Lite längre ner har Nathalie taggat "#familjenannorlunda".

Läs mer om myskvällen på Jon-Kristas gård här.

Tittarna rasar mot Jon-Krista i Bonde söker fru 2022

De starka känslorna på Jon-Kristas gård har väckt stort engagemang bland tittarna. Vid flera tillfällen under säsongen har de uttryckt sitt missnöje över hans drag i programmet. Redan när fyra tjejer skulle bli tre och Sanna fick lämna så rasade många, och ansåg att han fattade fel beslut.

Han har även kritiserats för att han låter Nathalie stanna på gården, trots att de har ett förflutet och har dejtat tidigare. Nu när det slutgiltiga valet väntar runt hörnet är flera upprörda över att det känns som att han redan bestämt sig. Exakt vad som gett dem den känslan, och vem av Nathalie och Ida de tror kommer bli vald till slut, framgår inte av kritiken.

Bonde söker fru-tittaren: "Hoppas han blir lämnad av alla"

På Bonde söker frus officiella Instagramkonto delade man med sig av ett klipp på Ida, inspelat i samband med att Jon-Krista och Nathalie skulle gå på sin sista dejt.

"Börjar det uppstå lite dålig stämning på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru?", frågar programmet på sin Instagram.

Då ryter plötsligt en tittare ifrån i kommentarsfältet.

"Ja han orsakar allt själv när han gör och säger lika till alla så flickorna tror att det är just henne han vill ha. Hoppas han blir lämnad av alla."

"Jag skulle alla fall inte lurat alla med att få dom att tro att det var just henne jag ville ha. Han sårar ju flickorna. En riktig tjejtjusare är han och han är ju charmig", står det längre ner i kommentarsfältet.

Bonde söker fru-kritiken har mötts av både ris och ros – men varken produktionen eller Jon-Krista har bemött kommentarerna ännu.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Songs of conquest" får släppdatum

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

2 timmar sedan
Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.