Bachelorette 2022 ihop idag?
Vad hände sen? - Foto: TV4

Bachelorette 2022: Är Adam och Olivia tillsammans än idag?

Olivia Birgersson gav Adam Edgren sin sista ros i Bachelorette 2022. Men vad hände efter att kamerorna stängts av? Är paret fortfarande tillsammans?


Bachelorette 2022 har nått sitt slut och man kan sannerligen säga att programmet genererat starka reaktioner i år. 

– Jag förväntade mig att folk skulle vara engagerade men kanske inte så här pass engagerade, berättar Olivia för Nyheter24.

I år var det 19 killar som reste till det varma Grekland i jakt på den stora kärleken. Och mycket vatten har runnit under broarna. Det har bjudits på starka känslor, tårar, skratt, ilska, frustration, nervositet och svartsjuka. 

Årets Bachelorette, Olivia Birgersson har mött stående ovationer hos publiken som även de kärat ned sig i henne. 

Många på sociala medier menar att det kommer att bli svårt för produktionen att hitta en så pass passande Bachelorette som Olivia. 

Olivia är årets Bachelorette. Bildkälla: TV4

Adam Edgren fick sista rosen

Den sista rosen gick slutligen till Adam Edgren. Detta efter att under några känslomässiga minutrar berättat för Oscar Batres att han inte skulle få den sista rosen.

– Det känns overkligt. Men hoppar du hoppar jag, sa Adam slutligen innan paret pussades i den sista scenen. 

Adam fick sista rosen. Bildkälla: TV4

I en intervju med Nyheter24 berättar Olivia att hennes magkänsla valde Adam tidigt men att huvudet inte helt hängde med. 

– Det är klart att man kanske någonstans där inne känner att det känns rätt och att man dras dit. Men samtidigt träffar man ju flera stycken samtidigt så man tillåter sig inte att helt falla, eller hur man nu ska beskriva det, säger Olivia. 

Bachelorette 2022: Är Olivia och Adam tillsammans än idag?

I det sista avsnittet av eftersnacket "Killarna avslöjar allt" fick Olivia prata med killarna och de fick även ställa frågor till henne. 

Adam och Olivia berättade då att de hållit ihop efter inspelningen. 

Men hur gick det sen då? Nu nästan ett halvår senare – har paret gjort slut, eller har kärleken blomstrat?

Olivia och Adam i sista eftersnacket. Bildkälla: Cmore

– Vi är fortfarande tillsammans haha. Och ja, vi bor tillsammans. 

– Det har varit jättejobbigt att inte kunnat visa oss ute ihop, men det blir det ändring på nu. Några följare såg att jag publicerade en bild på två pizzor under en myskväll. Och ja, mycket riktigt var det Adams, haha!

Vad händer nu då?

– Det ska bli skönt att bara landa i vardagen och kunna hitta på saker tillsammans. Gå ut och äta och göra saker som normala människor gör. Så det ser vi fram emot nu, berättade Olivia. 

Stort grattis till kärleken!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!