Nathalie och Ida var de sista tjejerna kvar på Jon-Kristas gård.
Nathalie och Ida var de sista tjejerna kvar på Jon-Kristas gård. - Foto: TV4/Bonde söker fru

Tittarkritik mot Nathalie i Bonde söker fru – nu ryter Jon-Krista ifrån

De dramatiska händelserna på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru har väckt starka reaktioner hos tittarna. I en intervju med Nyheter24 bemöter Jon-Krista kritiken gällande Nathalie, och han satte då ner foten rejält.


Kärleksresan i Bonde söker fru 2022 går mot sitt slut, och det återstår nu endast att få reda på om bönderna och den sista brevskrivaren kvar på gården har hållit ihop eller inte. 

En av bönderna som engagerat allra mest i programmet är Jon-Krista Jonsson. Vid det slutgiltiga valet stod det mellan Ida och Nathalie, och det blev den förstnämnde som Jon-Krista valde att fortsätta dejta. 

Här kan du läsa om Jon-Kristas kryptiska svar på frågan om hans relation med Ida – efter sista valet i Bonde söker fru 2022

Jon-Krista valde Ida. Foto: TV4/Bonde söker fru

Kritiken mot Jon-Krista och Nathalie i Bonde söker fru: "Sumpat sin chans"

Trots att Nathalie inte blev den som fick stanna kvar på gården, har hon under sin tid i Bonde söker fru väckt starka reaktioner hos svenska folket. 

Valen på Jon-Kristas gård har inte bara rört upp känslor hos honom själv, utan tittarna har även visat stort engagemang på sociala medier. Under programmets gång har Jon-Krista kritiserats för att han har låtit Nathalie vara kvar på gården, trots att de har dejtat tidigare. I kommentarsfältet på Instagram har kritiska följare uttryckt att Nathalie, av samma anledning, inte förtjänat att vara kvar i programmet. 

Arga kommentarer har lydit enligt följande: 

“Nathalie har redan sumpat sin chans och kräver saker hela tiden från dig..”

“Nathalie har ju redan fått chansen”

“Helt rätt val! Natalie har haft sin chans tidigare och dragit.”

Bonde söker fru 2022: Jon-Krista bemöter tittarnas kritik 

I en intervju med Nyheter24 bemöter Jon-Krista kritiken gällande Nathalie, och satte då ner foten rejält mot de elaka kommentarerna kring att hon redan haft sin chans. 

– När det kommer till kärlek då finns det inga riktiga regler. Man kan inte säga att det bara är en gång och sen aldrig mer. Man måste ju få prova det på riktigt, och känna efter. Man kan ju inte sluta när man fortfarande har någon form av känslor för varandra, säger Jon-Krista till Nyheter24 och fortsätter: 

– Jag hade ju ett val inför om jag skulle ta med henne eller inte. Jag kände ju att det är klart att jag måste ge henne chansen. Tog hon sig tid att skriva till mig då fanns det ju någonting där också. Jag kände att mitt kapitel inte var slut heller, jag ville prova på det där och se vart det kunde leda. 

Nathalie tvingades lämna gården. Foto: TV4/Bonde söker fru

Jon-Krista ryter ifrån efter kommentarerna om Bonde söker fru: "Kom igen!"

Bonde-profilen förklarar att han såg väldigt fina sidor hos Nathalie, och att verkligheten ser annorlunda ut än vad tittarna ser på tv. 

– Att de har varit hårda mot henne tycker jag bara är taskigt, alltså kom igen! Har man inget bra att säga, varför ska man ens säga någonting. Hon är en fin tjej på väldigt, väldigt många sätt. 

– Man måste också komma ihåg att allt speglas ju inte i tv. Det fanns ju en anledning till att jag valde att hon skulle komma dit och det var ju för att jag tyckte att det fanns väldigt mycket bra i henne. Den sidan har jag ju sett och den tycker jag om. 

Bonde-profilen Jon-Krista: "Hon förtjänar inte kommentarerna"

Jon-Krista betonar att många i kommentarsfältet även har varit väldigt positivt inställda till Nathalie, och att det har varit en hel del tittare som även hoppades på att han skulle välja henne. 

– Jag tycker inte hon förtjänar de kommentarer som kommit upp, men sen ska man komma ihåg att det kommit många bra kommentarer om henne också. Det är väldigt många som hoppas att hon är med i slutvalet och att det är henne jag väljer. Det är jättemånga som tycker hon ser fin ut och verkar vara en bra person. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.