Frida var den tjejen som Matthew kände mest gnista med i Bonde söker fru.
Frida var den tjejen som Matthew kände mest gnista med i Bonde söker fru. - Foto: Skärmavbild/TV4/Bonde söker fru och Nyheter24

Bonde-Matthew avslöjar återföreningen med Frida: "Nyårsafton..."

Förhandsfavoriten Frida valde att lämna Bonde söker fru till Matthew Haggertys och tittarnas stora chock. Men nu visar det sig att det att de kan komma att ses snart igen – inom en snar framtid...


Australiensaren Matthew Haggerty är en av bönderna som tittarna fått följa i Bonde söker fru 2022. Och hans kärleksresa i programmet har varit allt annat än spikrak. Iza och Kim, de två sista tjejerna, valde att åka hem innan Matthew ens hunnit göra sitt sista val, vilket lämnade allas vår Aussie-bonde kvar ensam på gården. 

– Jag har haft lite kontakt med dem, lite mer med Kim än med Iza. Det har mest varit vänskapligt snack, berättar Matthew. 

Det blev känslosamt när Kim valde att lämna gården. Foto: TV4/Bonde söker fru

Frida lämnade Matthews gård i Bonde söker fru 2022: "En stor chock"

Dessförinnan hade Frida Hermansson även lämnat gården på eget bevåg, vilket Matthew själv har beskrivit som en chock. Bonde-profilen har berättat att Frida var den tjej han kände mest potential med, och hon fångade hans hjärta lite extra. 

– Det var definitivt en stor chock när Frida valde att lämna. Jag trodde vi var väldigt tajta där. Avsnittet innan, när vi åkte fyrhjuling, så sa hon: “Jag är väldigt glad, och jag är här för att stanna”. Och sen nästa avsnitt åker hon hem, har Matthew Haggerty tidigare berättat. 

Frida och Matthew åkte fyrhjuling på en av dejterna. Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde söker fru 2022: Är Matthew Haggerty singel? 

För Nyheter24 berättar Matthew Haggerty nu att han i dagsläget är singel, trots att han fick ungefär 300 brev från tjejer över hela Sverige. Men det finns nämligen inget gammalt groll mellan Matthew och tjejerna från programmet, utan det är mer än god stämning mellan samtliga. 

Bonde-Matthew om återföreningen med Frida: "Jag ska till London"

I det allra sista avsnittet av Bonde söker fru 2022 fick Matthew en rejäl överraskning av programledaren Linda Lindorff, som hade med sig en videohälsning från förhandsfavoriten Frida – direkt från London där hon är bosatt. 

Här kan du läsa mer om Matthews hemliga meddelande efter Fridas videohälsning i Bonde söker fru

Det kom som en chock när Frida valde att lämna. Foto: TV4/Bonde söker fru

För Nyheter24 avslöjar Matthew att han och Frida kan komma att återförenas inom en snar framtid. Men den här gången i verkligheten.

– Jag ska till London över nyårsafton, och hon bor ju i London. Så vi kanske kommer ses om våra planer inte krockar när jag åker till London. Jag är inte helt säker, det är inget planerat just nu, säger Matthew och fortsätter: 

– Jag kommer troligtvis skicka ett sms när jag kommer dit och säga: “Jag är i London, vill du ta en kaffe?”. Men jag sätter ingen press på det.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.