Dan Meyer chockar Talang-juryn.
Dan Meyer chockar Talang-juryn. - Foto: Skärmavbild/Talang/TV4

Johanna Nordströms panik i Talang – tvingas göra det sjuka: "Herregud!"

Under säsongens andra avsnitt av Talang intog 64-årige Dan Meyer scenen. Mitt i hans chockerande nummer involverade han juryn, och Johanna Nordström fick då ett extra obehagligt uppdrag.


I 2023 års upplaga av Talang i TV4 har flera av stolarna vid jurybordet bytts ut, samtidigt som vissa bekanta ansikten sitter kvar. I år är det David Batra, Helena Bergström, Viktor Norén och Johanna Nordström som ska bli blåsta av stolen av alla talangfulla tävlande. 

En ny säsong av succéprogrammet har nyss haft premiär och i det första avsnittet för 2023 fick 13-åriga Jennifer stående ovationer. Här kan du se när Jennifer golvar Talang-juryn och publiken

Talang-juryn är tillbaka i ny tappning. Foto: TV4/Talang

Talang 2023: Johanna Nordström assisterar Dan Meyer, 64, i galna numret

I säsongens andra avsnitt av Talang vankades det cirkuskonster, dans i höga klackar och operasång. Men det var ett visst uppträdande som väckte extra starka reaktioner hos juryn. 

Det var när Dan Meyer, 64, från Arizona klev upp på Talang-scenen som han framkallade skrik av både glädje och skräck från jury-bordet. Hans talang var nämligen något helt utöver det vanliga. Dan Meyer är svärdslukare, och det är precis vad han ägnade sig åt under sitt Talang-framträdande. 

Dan Meyer, 64, är svärdslukare. Foto: TV4/Talang

Efter att ha fört ner både ett mikrofonstativ och ett svärd i strupen var det dags att ta framträdande till ännu en mer avancerad nivå. Dan Meyer begav sig då fram till jury-bordet för att involvera dem i sitt chockerande nummer. Han vände sig därefter till en smått panikslagen Johanna Nordström och bad henne dra ut en hjulaxel ur hans mun. 

– Nej, men herregud! Vänta, kan vi bara komma överens nu hur fort jag gör?!, utbrast Johanna.  

– Dra ut det väldigt snabbt. Om du väntar kan min mage punkteras. Så gör det väldigt snabbt, men skär inte upp min hals, förklarade Dan skämtsamt.

– Kräks inte!, skrek Johanna medan Dan Meyer förde ner objektet i halsen. 

Johanna Nordström ombeds att dra en hjulaxel ur halsen på Dan Meyer. Foto: TV4/Talang

Johanna Nordströms panik i Talang – drar bildel ur halsen på svärdslukaren

En lättad Johanna Nordström lyckades med det galna uppdraget och möttes av applåder från publiken. Men överraskningarna tog inte slut där.

Därefter var det David Batras tur att kallas upp på scen och slå sig ner i en bil som står parkerad. 

– Han ska dra en hel bil med svärdet i halsen!, utbrast Johanna Nordström. 

Dan Meyer drar en bil – med David Batra i förarsätet. Foto: TV4/Talang

Dan Meyer får David Batras "golden buzzer" i Talang 2023

Det till synes omöjliga uppdraget, att dra en bil med ett svärd i munnen, var något som Dan Meyer lyckades med – till allas stora förvåning. 

Dan Meyer fick David Batras "golden buzzer". Foto: TV4/Talang

Han fick därefter stående ovationer från publiken och juryn, och det livsfarliga framträdande verkade minst sagt löna sig. Inte nog med att han fick ett unisont “ja” från juryn – så fick han även David Batras så kallade “golden buzzer”. Det här innebär att Dan Meyer gick vidare direkt till final! 

Se det sjuka uppträdandet i spelaren ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.