Love Island Och Nicci Hernestig
Tittarna har sannerligen sitt att säga när det kommer till Love Island Sverige. - Foto: Jakob Dahlström/TV4 och Stella Pictures/Jari Kantola

Tittarna rasande över Love Island Sverige: “Nicci borde...”

Under måndagens avsnitt av Love Island Sverige så var det minst sagt dramatiskt. Det var dags för en parbildning och tittarna blev inte helt nöjda med resultatet..


I början av förra veckan hade Love Island Sverige premiär och avsnitten har bjudit på kärlek, dramatik och vänskap. Under veckans gång så har ett flertal välkända ansikten dykt upp, inte minst programledaren Julia Franzén, 32. Vi får även träffa Adrian Podde, 32, Ikenne “Ike” Abika, 28 och Nicci Hernestig, 23 som tidigare varit med i andra dokusåpor.

Under måndagens avsnitt var det dags för parbildning och när väl alla par var gjorda så kom en twist. Tittarna hade röstat om vilka tjejer som förtjänade mest kärlek i villan och valde dessutom deras tre favoritkillar. De tre tjejerna som inte fick flest röster riskerade att åka ut efter att killarna skulle välja vilka två som fick stanna.

Nicci Hernestig riskerade att åka ut 

De tre tjejer som riskerade att åka ut var Nicci, Beatrice Knapstedt, 24, och Lisa Celander, 27. Killarna förklarar att deras val berodde på vem som hade utvecklat en kärleksrelation i huset och ansåg att Beatrice inte hade kommit så långt och blev "dumpad" från ön. Valet väckte känslor i huset och det blev ett tårfyllt avslut på Beatrice kärleksresa.

I kommentarsfältet på Love Islands Sveriges inlägg om valet var det blandade känslor. Beatrice var nämligen inte den som tittarna önskade skulle lämna.. 

Blandade känslor i kommentarerna. Bildkälla: Instagram

Majoriteten skriver att de vill att Lisa och Nicci ska lämna och efter att det avslöjades att Beatrice åkte ut var det blandade reaktioner i kommentarsfältet.. 


Var det rätt person som blev dumpad från kärleksön?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!