Farmen 2023 otrohet
Farmen 2023 levererar minst sagt. - Foto: TV4

Tittarkaos efter nya Farmen-klippet: "Kn*llat med folk i huset"

Det börjar sannerligen att hetta till i Farmen 2023. Under veckans avsnitt startade ett otrohetsrykte som gick så pass långt att två deltagare valde att lämna.


Farmen 2023 har sannerligen levererat mycket av allt. 

Redan den första veckan var intrigerna igång, pakterna bildades och två deltagare valde att sova tillsammans ute i ladan på gården. 

Det har varit många starka karaktärer i årets säsong vilket inte alltid går bra ihop. Christoffer Hammarlöf klev in för drygt en vecka sedan och rörde snabbt om i grytan. Hammarlöf stegade in med en högljudd ton och anser att han har rätt i det mesta. Många av deltagarna har också haft problem med att han pratar mycket och högt. 

Detta fick bland annat Andreas Gauffin att se Christoffer som ett störningsmoment och det dröjde inte länge innan killarna skulle komma att ryka ihop. 

Det börjar hetta till i Farmen 2023. Bildkälla: TV4

– Han tror att han vet bäst om allt och har alltid någonting att tycka till om, sa han när Anna Brolin frågade om hur Christoffer kommit in i gruppen. 

Otrohetsrykte i Farmen 2023: "Kn*llat"

I veckan blossade nämligen ett stort bråk upp på gården efter att Andreas anklagat Christoffer för att ha spridit ett otrohetsrykte – nämligen att Andreas ska ha haft sex i stugan. 

– Du säger till folk att jag kn*llat i huset. 

– Det har jag inte sagt. 

– Så det är lögner?

– Jag frågade om hon hade hört det. 

– Vi var inte ensamma där uppe. 

Dramat är igång i Farmen 2023. Bildkälla: TV4

Under konfrontationen fick Eddie slutligen gå emellan. 

Dagen efter lämnade Andreas och Karin Kollberg gården. 

På Instagram är tittarna nu besvikna över att deltagarna lämnade och vissa menar att drama är en del av programmet och att det inte ska få en deltagare att lämna huxflux. 

Vissa anser också att det borde vara Christoffer som skulle lämna om det skulle visa sig att han spridit ryktet. Många skriver även att hoten från Andreas var det värsta med bråket. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: farmen/Instagram

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.