Stockholm

Skogsrave spårar på Hotell Romantik: "Vilket drag!"

Hotell Romantik bjuder in till skogsgrave
Hotell Romantik bjuder in till skogsgrave. Foto: Janne Danielsson/SVT

Under söndagens avsnitt av Hotell Romantik fick vi se mer än den vanliga kvällsaktiviteten. Vi blev medbjudna till ett skogsrave.


Läs mer

Ännu ett avsnitt av Hotell Romantik, som leds av Kristina "Keyyo" Petrushina, 25, och Erik Ekstrand, 43, har släppts under söndagen och känslorna sprudlar över hotellets gäster. Deltagarna får uppleva ännu en dag av äventyret och steget mot kärleken känns närmare än någonsin. 

Under dagens avsnitt så var det många olika känslor som fick plats i tv-rutan. Samtidigt som kärleken var närvarande så fick döden och åldern utrymme. Det blir tydligt att resan är viktig på många olika sätt. Livet är skört och döden är ett samtalsämne som dyker upp under programmets gång.

Döden är närvarande i Hotell Romantik

Faustino "Tino" Borg Teroni, 67 och Otti Haukebö, 67 åkte iväg på en paragliding dejt. Aktiviteten var en utmaning för Otti men hon var positiv men stämningen ändrades när döden kom på tal. Tino har nämligen varit nära på att dö. Otti berättar att hon tänker att varje dag är mot döden. Att det gör dagen värdefull för henne, men Tino avfärdar det snabbt.

– Jag har varit där. Nära döden upplevelse dessutom. Jag låg i koma i en veckan innan de väckte mig. Säger Tino till Otti.

Tino berättar om när han var nära att dö. Bildkälla: SVT

Tino delar med sig av upplevelsen i programmet med gråten i halsen och berättar hur han låg i koma men kunde se sin familj ovanifrån. Lika mycket som kärleken är närvarande, är döden och livet i dejtingprogrammet. 

Hotell Romantik bjuder in till rave

Samtidigt som en romantisk dejt pågår i stugan så händer det annat i skogen. När kvällen närmar sig leder Keyyo och Erik deltagarna till skogen och förklarar att det kommer bli ett rave som deltagaren Tore Dahl, 70, kommer styra upp. 

Tore och Rooger dansar på ravet. Bildkälla: Janne Danielsson/SVT

Kvällen bjöd upp till dans med chips och öl som tillbehör med techno högt i högtalarna. Deltagarna dansade tills de var slut och skrek tills de tappade rösten. 

– Jag tycker att fler pensionärer ska ta sig in i skogen och gå på rave. Det här är frigörande för hela kroppen. Ät lite chips och kanske ta en öl innan. Jag äter bara chips jag, men det är magi! Säger Merja Haanpää, 69, och avlutar med en slängkyss. 

SVT
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.