Kikki Danielsson
Kikki Danielsson är med i dagens avsnitt av "Renées brygga" - Foto: Simone Syversson/Stella Pictures och TV4

Kikki Danielsson i Renées brygga: "Det var mitt största misslyckande..."

Dansbandssångerskan Kikki Danielsson, 70, var en av gästerna i dagens avsnitt av "Renées brygga". I avsnittet delade artisten med sig om sin livslinje och den tuffa perioden när hon fyllde 50 år, som var hennes största dipp i livet.


Ett nytt avsnitt av "Renées brygga" har släppts på TV4 och vädret visar på en klassisk svensk sommar med regn och moln, men detta drar inte ner gästernas humör. De som hälsar på Renée Nybergs, 56, brygga är profilerna Filip Dikmen, 26, Jens Lapidus, 48, och Kikki Danielsson, 70 som bjuder på en dag av skratt men också allvarliga samtal.

Kikki ritar upp sin livslinje i programmet och berättar om den värsta dippen i hennes liv. Runt tiden när hon fyllde 50 hände nämligen det flera saker som har gjort artisten olycklig. 

– Jag ville bara gömma mig, säger Kikki i programmet.

Kikki Danielsson berättar i "Renées brygga" om den mörka perioden. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Kikki Danielsson öppnar upp sig om den tuffa perioden

Kikki beskriver perioden som mörk, då både skilsmässan och rattfyllan inträffade då. Hon berättar att hennes plan alltid var att hennes barn inte skulle bli skilsmässobarn och är väldigt besviken att det blev som det blev. Barnen slutade prata med henne under den perioden och Kikki berättar att hon fortfarande är förbannad på sig själv.

– Det är det största misslyckandet jag har gjort i hela mitt liv kan jag säga, säger Kikki i programmet. 

Vidare berättar hon att skammen under perioden gjorde att hon vände sig till alkoholen "för stunden" vilket skapade skuld och skamkänslor. 

– Det sitter så djupt rotat det där. Hur kunde jag? Jag som var världens ängel till barnen, gjorde aldrig något fel. Att jag skulle hamna i en rattfylla, det fanns inte på kartan!

Kikki Danielsson i "Renées brygga" Bildkälla: TV4

Kikki Danielssons skandaler

Kikki har under sina dagar som offentlig person varit med om en del skandaler, vilket tidningarna har varit duktiga på att skriva om. Dansbandssångerskan berättar att skriverierna har pågått i 20 år och att det inte hade varit samma sak om det hade varit en man det handlade om. 

– Det är så många som är elaka och de vill inte glömma. 

Men Kikki vänder humöret och upplevs för en stund som hoppfull. Hon berättar att hon har en sista dröm om att göra en sista show. 

Programmet sänds på TV4 ikväll klockan 20.00. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!