Johanna Nordström blir golvad av Andreas Aleman i Talang 2023.
Johanna Nordström blir golvad av Andreas Aleman i Talang 2023. - Foto: Skärmavbild/TV4/Talang

Andreas, 47, golvar Johanna Nordström med sin sång – gör det oväntade i Talang

Andreas Aleman, 47, har länge kämpat med dåligt självförtroende men ställde sig trots det på Talang-scenen. Och Johanna Nordström blev minst sagt tagen...


Bakom jurybordet i Talang 2023 sitter David Batra, Helena Bergström, Viktor Norén och Johanna Norström. Hittills i säsongen har de både röstat bort en hel del deltagare, men även skickat vidare många galna talanger. 

Här kan du se när Noor, 18, rörde juryn till tårar i Talang 2023

Andreas Aleman, 47, sjöng i Talang 2023 

Sist ut i fredagens program var Andreas Aleman, 47, som inte hade berättat för någon att han skulle vara med i Talang. Inte ens Andreas fru Anna visste att han skulle ställa sig på Talang-scenen. 

Andreas sång golvade Talang-juryn. Foto: TV4/Talang

Andreas berättade att han länge har haft dåligt självförtroende och självkänsla, något som har hindrat honom från att ta det här steget, men hans fru Anna har hjälpt honom utvecklas. 

Andreas golvar Talang-juryn – fick Johanna Nordströms "golden buzzer"

När Andreas satte sig vid pianot på Talang-scenen och tog ton lät inte reaktionerna från juryn vänta på sig. När hans vackra sångröst fyllde Talang-studion tappade juryn hakan, och hans framträdande möttes av stående ovationer och hyllningar. 

Johanna Nordström blev minst sagt imponerad. Foto: TV4/Talang

Och en viss person bakom jurybordet blev extra golvad av Andreas starka framträdande. 

– Din röst är helt otrolig, och du sa även att din familj inte vet om att du är här för att du är rädd att någon skulle bli besviken. Och jag kan säga såhär Andreas, du kommer inte ha gjort någon besviken, för du ska hela vägen till final! 

Därefter gjorde Johanna Nordström det oväntade – och ger Andreas sin så kallade “golden buzzer”! Med andra ord gick en chockad Andreas direkt hela vägen till final. Stort grattis!

En chockad Andreas fick Johanna Nordströms "golden buzzer". Foto: TV4/Talang
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!