Hans Wincent och Paolo Roberto jobbade tillsammans i Farmen.
Hans Wincent och Paolo Roberto jobbade tillsammans i Farmen. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Skärmavbild/TV4/Farmen

Farmen-Wincent om relationen till Paolo Roberto i dag: “Ingen skillnad”

Efter Paolo Robertos sexköp i maj 2020 så bröt TV4 helt med profilen, och Anna Brolin tog över som programledare för Farmen. För Nyheter24 berättar Farmen-Wincent om hur relationen till ex-kollegan ser ut idag.


Att vara deltagare på Farmen är ingen dans på rosor. Det innefattar nämligen skralt mat, hårda sängar och en hel del tufft paktande. Parallellt med det sociala spelet ska deltagarna även slutföra diverse uppdrag på gården, och det kan vara allt från att bygga ett utedass till att baka surdegsbröd. 

Just nu sänds säsong 16 av Farmen. Här kan du läsa fler artiklar om Farmen 2023.

Farmen-Wincent tog över efter Gutta Andersson

När Hans Wincent kommer åkande på sin traktor vet man att det antingen vankas nya uppdrag för farmarna, eller en belöning för avklarade uppdrag. 

Wincent kommer ofta körandes med sin traktor. Foto: TV4/Farmen

Det var 2017 som Wincent fick hoppa in för att ersätta Gustav “Gutta” Andersson som mentor och expert i programmet. Detta efter att Gutta blivit sjuk och tvingats genomgå en operation. Wincent har sedan dess blivit en väldigt uppskattad och självklar del av Farmen, och uppskattas av tittarna. 

Farmen 2023: Anna Brolin är programledare 

Den andra frontfiguren för Farmen är Anna Brolin, som varit programledare sedan tre år tillbaka. Det var när Paolo Roberto erkände sexköp och sparkades från TV4 år 2020 som Farmen helt plötsligt stod utan programledare, och Anna Brolin fick kliva in och ta över. 

Farmen-Wincent har tidigare berättat om hur han reagerade på nyheten att Paolo Roberto åkt fast för sexköp. Läs mer här.

Anna Brolin är programledare för Farmen. Foto: TV4/Farmen

Farmen-Wincent om relationen till Paolo Roberto i dag: "Ingen skillnad"

När Anna Brolin axlade rollen som programledare hade Paolo Roberto varit frontfigur för Farmen i fem år. För Nyheter24 berättar Wincent om vad han tycker om Anna Brolins insats som Farmen-programledare.

– Jag tycker det är jättebra. Hon passar verkligen in i det här sammanhanget och den miljön, så det har varit toppen verkligen. Hon är väldigt professionell också, säger Wincent. 

Det har nu gått tre år sedan Paolo Roberto blev tvungen att lämna sitt uppdrag som Farmen-programledare. Men hur ser egentligen Wincents relation till Paolo ut idag? Har de gamla Farmen-kollegorna någon kontakt? 

– Nej, inget alls. Det hade vi inte när vi jobbade på Farmen heller, så det är ingen skillnad mot förut. Jag träffade honom bara på inspelningsplats så att säga, berättar Wincent för Nyheter24. 

Hör Wincent berätta hemligheterna från Farmen 2023 i spelaren ovan. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!