Paradise Hotel
Nu ni... - Foto: Viafree

Uppgifter: Inställda Paradise Hotel-säsongen kommer att sändas

Efter skandalerna stoppades Paradise Hotel-säsongen från att sändas. Men nu är det ändrade planer.


Det var i Paradise Hotel 2021 som deltagaren Toby Johnson kastades ut efter grova regelbrott.

Mitt framför kamerorna utsatte Toby deltagarna Jennifer Paatere och Annie Dahlberg för övergrepp som är så pass grova att de kan klassas som våldtäkt. 

Han ska bland annat ha stuckit in fingrarna i Annies underliv efter att hon ska ha sagt att hon inte vill ha sex med honom. Material som produktionen valt att klippa bort. 

Toby var vid ett annat tillfälle ensam med deltagaren Jennifer vars behå han drar ner så att hennes bröst blottas, vilket tittarna får se i avsnittet. När hon sedan berättar för de andra deltagarna vad som hänt bryter hon ihop och börjar att gråta, vilket tittarna också fick se i programmet. 

Produktionen valde att ta med vad som hände inne på hotellet. Bildkälla: Viafree
Från Paradise Hotel 2021. Bildkälla: Viafree

Övergreppen polisanmäldes och produktionsbolaget Nent beslutade att stoppa den pågående säsongen från att fortsätta sändas. Även säsongen som spelats in efter stoppades från att sändas. 

Men nu tycks planerna vara ändrade. 

Den stoppade säsongen av Paradise Hotel kommer att sändas 

Det är uppgifter till Expressen som berättat att rättigheterna till programmet nu köpts av ett nytt bolag och att planerna är att säsongen som inte fick sändas nu kommer att visas i vår. 

I ett mejl till deltagarna meddelar en kommunikationsbyrå, kopplad till sändande bolag Pluto Tv, nu deltagarna att den inställda säsongen kommer att sändas under våren 2023.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!