Hans Wincent är expert i Farmen.
Hans Wincent är expert i Farmen. - Foto: Skärmavbild/TV4/Farmen

Wincent avslöjar hemliga gåvan från Farmen-vinnaren: ”På slutfesten…”

Hans Wincent är expert i TV4:s Farmen, och har sedan dess blivit ett välkänt ansikte. För Nyheter24 avslöjar han en viss gåva han fick från en deltagare…


Programledare för TV4:s långkörare Farmen är Anna Brolin, och den andra frontfiguren för succéprogrammet är mentorn Hans Wincent. Han tog över efter Gutta Andersson, och har sedan dess blivit en minst sagt folkkär profil. 

Farmen-Wincents avslöjande om djuren på gården: "Fick följa med mig hem"

När Farmen-Wincent inte står framför kameran bor han på en gård i Östergötland tillsammans med sin fru, och en hel del djur. Wincent har även berättat för Nyheter24 att han har ett flertal getter hemma på sin egen gård som synts i tv-rutan i tidigare Farmen-säsongerna. 

– Sen när det var slut fick de följa med mig hem helt enkelt, säger Wincent till Nyheter24. 

Farmen-Wincent avgör om uppdragen blir godkända. Foto: TV4/Farmen

Men vad händer egentligen med resterande av djuren på Farmen-gården, när kamerorna stängs av? Läs om det här! 

Wincent om gåvan han fick från Farmen-deltagaren: "På slutfesten..."

Djuren är dock inte det enda som Wincent fått ta med sig hem när Farmen-inspelningen har tagit slut. Det visar sig att han även har en betydligt mindre souvenir hemma på gården i Östergötland. 

Deltagarna kan vinna amuletter som ger dem fördelar i tävlingar. Foto: TV4/Farmen

I Farmen är det amuletterna som kan bestämma deltagarnas framtid i programmet, något som kan vara avgörande mellan att vinna eller försvinna. Deltagarna kan nämligen använda sina amuletter till fördelar i tävlingar. Men vad händer då när kamerorna slocknar? Får deltagarna ta med sig sina amuletter hem efter programmet? 

– Jo, men det får de. Till den mån de har dem kvar så att säga, de kan ju också användas i tinget för att få en fördel, berättar Wincent. 

Och det visar sig att på en av finalfesterna så fick även Wincent sig en egen amulett, men på ett lite annorlunda sätt. 

– Jag vet att de får med sig dem hem för jag fick faktiskt en av en vinnare vid ett tillfälle, i en av de tidigare säsongerna, på vår slutfest. Så jag har en sån också faktiskt, berättar Wincent. 

Och den som gav honom amuletten var Stefan Eriksson, som tog hem segern i Farmen 2018. I säsongens allra sista avsnitt vann han mot Helena Hedqvist, och blev därmed det årets farmare. 

Farmen 2023 lider mot sitt slut

Farmen har sammanlagt sänds i 16 säsonger, och 2023 års upplaga börjar lida mot sitt slut. I takt med att deltagarna blir allt färre tätnar spänningen kring vem som ska bli årets farmare. Farmen 2023 har hittills bjudit på otrohetsbråk, en sedvanlig slakt och hårt paktande, men ännu är det inte bestämt vem som kommer stå som årets vinnare. 

Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar om Farmen 2023

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

3 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...