I de tidigare säsongerna av Paradise Hotel fick tittarna se en hel del guppande täcken.
I de tidigare säsongerna av "PH" fick tittarna se en hel del guppande täcken. - Foto: Skärmavbild/TV3/Paradise Hotel och Viaplay

Nicole Falcianis sexavslöjande om nya Paradise Hotel: "Mycket..."

Den 20 mars kommer “Paradise Hotel” tillbaka. Den sista inspelade säsongen stoppades, men ska nu sändas två år senare. För Nyheter24 avslöjar programledare Nicole Falciani att vi kan förvänta oss en hel del drama, kärlek och guppande täcken…


Det var 2021 som deltagaren Toby Johnson kastades ut från hotellet efter grova regelbrott. Efter misstänkta övergrepp i realityserien inleddes en förundersökning gällande våldtäkt och samt sexuellt ofredande, som senare lades ner. 

Produktionsblaget Nent beslutade att stoppa den pågående säsongen, och även säsongen som spelats in skrotades. Fram tills nu. 

Här kan du läsa mer om den inställda säsongen av Paradise Hotel

Inställda Paradise Hotel-säsongen sänds – Nicole Falciani är programledare

Det var i slutet av februari 2023 som Expressen avslöjade att den inställda säsongen av Paradise Hotel skulle sändas och ha premiär den 20 mars. I en intervju med Nyheter24 berättar programledare Nicole Falciani om hur tankarna gick när hon nåddes av nyheten. 

– Först blev jag väldigt chockad. Jag tänkte: “Men gud, shit, det var liksom två år sedan”. Men sen var det ju superkul, att någonting man har gjort som inte har fått synas äntligen ska få synas.

Nicole Falciani förklarar att hennes liv har förändrats drastiskt sedan säsongen spelades in för flera år sedan. Hon bor numera i Italien och är nybliven mamma till en liten dotter. 

Programledaren Nicole Falciani och deltagarna Olle Axeland, Ida Fransson och Jesper Bengtsson. Foto: Jessica Gow/TT

Paradise Hotel-deltagarnas besvikelse inför nya säsongen

Enligt Expressen är det ett flertal deltagare som är upprörda över att den inställda säsongen nu ska sändas. 

– Jag tänker att när man beslöt sig för att inte sända säsongen blev alla deltagare besvikna för att den inte skulle sändas. Och sen nu när den ska sändas så blev vissa besvikna över att den skulle sändas. Jag tror mer att det kanske handlade om att man hade ställt in sig på att den inte skulle visas och så hade man kanske lagt det bakom sig, säger Nicole Falciani och fortsätter: 

– Och så kanske man har börjat på något nytt jobb eller man har andra familjerelationer. Så jag tror mer att det handlade om att man tänkte att det är ett kapitel som är stängt och sen nu så öppnas det upp. 

Hur känns det då egentligen för programledaren Nicole Falciani att alla deltagaare inte är helt nöjda med att säsongen nu kommer upp till ytan? 

– Det är väl klart att det är tråkigt för det är en väldigt bra säsong. Det är verkligen en rolig säsong och det händer mycket. 

– Att folk ångrar sig eller inte tycker samma som man gjorde för två år sedan, så är det ju liksom. Och det får ju vara okej och det får ju stå för dem. Men ur mitt programledarperspektiv så tycker jag ju att det är jättekul att det ska sändas.

Nicole Falciani om nya Paradise: "För tråkigt"

Istället ersatte nya “Paradise” långköraren Paradise Hotel, och det nya programmet har fokus på jämställdhet och mångfald. Åldersgränsen höjdes, enkelsängar infördes och deltagarna kan bilda par med vem de vill, oavsett kön. Men likt många kritiska tittare är inte heller Nicole Falciani särskilt imponerad av programmet. 

– Jag har kollat. Jag tycker att det är lite för tråkigt för min smak. Det tycker jag.

Programledaren förklarar att den kommande säsongen av Paradise Hotel skiljer sig en hel del från nya Paradise. 

– Det här är ju en gammal Paradise Hotel-säsong i den bemärkelsen att det är mycket intriger, det är mycket drama, det händer mycket, det är mycket oväntade vändningar. För tittarna så är ju det här det gamla PH, säger Nicole och tillägger: 

– Den största skillnaden är att Paradise Hotel är mycket mer kaos och att det är mycket mer drama och att den kanske inte är lika barnvänlig.

Nicole Falciani om nya säsongen av Paradise Hotel: "De är väldigt fina mot varandra"

I nya Paradise var det hårda regler kring samtycke innan sex. I nyktert tillstånd var deltagarna tvungna att samma dag säga till produktionen, och även ge en tumme upp till kameran innan samlaget. 

– Samtycke är ju alltid jätteviktigt. Jag tror absolut att produktioner generellt när det kommer till reality behöver bli bättre på att få med vad det är som gäller, och hur man kan göra för att visa att man faktiskt vill, säger Nicole Falciani. 

Nicole Falciani tror däremot inte att tittarna kommer bli upprörda av något som visas den här säsongen. 

– Nej, det tror jag inte. Det är ju en Paradise Hotel-säsong i gammal anda men deltagarna är, även om det är spel, väldigt fina mot varandra. 

Programledares avslöjande om Paradise Hotel 2023: "Många är kära i Olle"

Olle Axeland är en av deltagarna i Paradise Hotel. Foto: Jessica Gow/TT

Likt de gamla säsongerna av Paradise Hotel kan tittarna även i år förvänta sig en hel del starka känslor. Nicole Falciani kan bland annat avslöja att deltagaren Olle Axeland är inblandad i en hel del kärleksdrama. 

– Olle har ju väldigt mycket tjejdrama. Det är väldigt många som är kära i Olle, berättar Nicole Falciani och fortsätter: 

– Det kan nog till och med bli mer än ett triangeldrama. 

Sexavslöjandet om inställda säsongen av Paradise Hotel: "Mycket..."

I de tidigare säsongerna av Paradise Hotel har programmet präglats av dels kärlekskänslor men även fylla, paktande och en hel del sex. 

Hur blir det då egentligen i den nya säsongen, kommer vi få se mycket guppande täcken inne på hotellet? 

– Ja, det kommer vi få göra, säger Nicole Falciani till Nyheter24 med ett skratt och tillägger: 

– Det är mycket romantik. Mycket drama. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".