Farmen 2023
Har du också undrat detta? - Foto: TV4

Nu svarar Farmen-Viktor på frågan som alla undrar: "Jag är..."

Viktor Bergström fortsätter att engagera tittarna ute i tv-sofforna. Men utöver att röra om i grytan är det en annan sak som gjort publiken nyfikna med Viktor....


Farmen 2023 skulle komma bli mer dramatiskt och händelserikt än tittarna någonsin kunnat ana. I år har programmet kantats av allt ifrån otrohetsdraman, grisblodsdrinkar till tävlingar där deltagarna kämpat så pass hårt att sjukvårdare tvingats komma in. Det har även spelats hårdare än någonsin tidigare. 

Det börjar vankas starka känslor. Bildkälla: TV4

En av de som spelat hårdast av alla – det är Viktor Bergström

Under söndagen återvände han som sista person från Torpet där han lyckats vinna sig en biljett tillbaka till Farmengården. Hans återkomst blev inte direkt hyllad av de andra deltagarna. Men bland tittarna var meningarna delade. 

Många anser nämligen att Viktor varit den i gänget som gjort bäst tv under säsongen och att det blev väldigt tomt under tiden han var borta.

Farmen-Viktor svarar på tittarnas fråga

En sak vissa varit nyfikna på är Viktors tidigare karriär inom handbollen där han spelat på elitnivå. En annan sak är hans kärleksliv. I en intervju med HÄNT avslöjade han att han i skrivande stund är singel men att han skriver och pratar i telefonen med en speciell tjej. 

Viktor Bergström. Bildkälla: TV4

"Det är vi som pratar i telefonen i alla timmar. Hon är go hon. Vi båda är singlar, inget mer än så. Men vi får se vad som sker i livet. Just nu fokuserar jag på mig själv", skrev Viktor i ett meddelande.

I en intervju med Nyheter24 väljer nu Viktor att berätta en annan liten hemlis om sig själv som många tittare varit nyfikna på sedan programmets början – nämligen hur lång han är. 

Farmengänget. Bildkälla: TV4

– Jag är två meter lång, berättade han. 

Så ja, han är ju ingen liten pyssling om man säger så....

Farmen-Viktor ska göra mer tv

Viktor har under de senaste dagarna fortsatt att generera bra tv och nu är det många som är nyfikna på om han i framtiden kommer att dyka upp i rutan igen. Detta berättade han om på Youtubekanalen "Thomas Gjutarenäfve Filmetablissemanget". 

Farmen-gänget. Bildkälla: TV4

– Det hade varit väldigt kul att vara med i exempelvis Big Brother. Trots att det är tittarna som röstar tror jag att jag hade gått hem där. Det är även ganska trevligt att det inte är folk där inne som filmar utan att det är uppsatta kameror. 

Viktor var med i en intervju. Bildkälla:Youtube

– Jag har nog en dragning till tv där det kan skapas lite drama. Ingen vill ju titta på program där någon sitter och läser i en bok. Man vill ju se när det hettar till lite, säger Viktor. 

Har du fått några förslag under inspelningen?

– Jag måste vara tyst som en mus. Det är väl lite tråkigt att man inte får avslöja någonting kring det läggs ut. Då blir man skadeståndsskyldig och så vidare. Men när jag väl får berätta så kommer jag att berätta. Men blir det fler grejer så kommer det nog ut rätt fort, berättar Viktor. 

Det Viktor säger är med andra ord att vi inte sett det sista av honom i tv-rutan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!