Stefan Odelberg kommer att sluta som programledare för Bingolotto efter sommaren.
Stefan Odelberg kommer att sluta som programledare för Bingolotto efter sommaren. - Foto: Thomas Johansson/TT och Stella Pictures

Bingolotto-tittarnas ilska efter beskedet om Stefan Odelberg: "Oerhört korkat"

Att Stefan Odelberg inte kommer att programleda Bingolotto tillsammans med Lotta Engberg i höst har väckt starka reaktioner bland tv-tittarna.
"De gör ett STORT misstag som låter dig gå", skriver en tittare till Odelberg på Instagram.


När Bingolotto börjar rulla i höst kommer Stefan Odelberg, som lett programmet i tre år, att lysa med sin frånvaro. Istället kommer Daniel Norberg att stå vid Lotta Engbergs sida i tv-rutan. 

"Att få leda Bingolotto och dessutom tillsammans med Lotta, det måste väl vara den största bingovinsten av dem alla", sa Norberg i ett pressmeddelande när nyheten kom tidigare i veckan.

Läs mer om Bingolottos nya programledare Daniel Norberg och hans bakgrund här.

Stefan Odelberg: "Ett avtal är ett avtal"

Kort efter beskedet om programledarskiftet publicerade Stefan Odelberg ett inlägg på Instagram där han uppgav att han "älskat varje sekund" i Bingolotto.

"Jag hade gärna fortsatt men ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut. Att leverera underhållning och att ta hand om publiken har varit och är mitt kall. Förtroendet och den fina responsen från tittarna är fantastisk att få", skrev han.

Enligt Odelberg väntar nu nya projekt, bland annat i form av en egen show som ska ha premiär under hösten.

"Jag kommer att fortsätta engagera mig i min publik, vara genuin och ärlig, och jag kommer fortfarande att ge allt under mina tre ledord som är energi, överraskningar och omtanke", avslutade tv-profilen.

Allt om Stefan Odelberg: Familjen och flickvännen Petra

Bingolotto-tittarna: "Oerhört korkat beslut"

Att Stefan Odelberg slutar som programledare i Bingolotto har väckt starka reaktioner bland tittarna. I kommentarsfältet på Odelbergs inlägg delar flera av dem med sig av sina känslor kring beslutet.

"De gör ett STORT misstag som låter dig gå. Du har gjort en fantastisk insats för Bingolotto! Tack och lycka till med nya projekt!", skriver en person, som sedan fortsätter:

"Måste bara tillägga till min tidigare kommentarer: Oerhört korkat beslut att kicka DIG om man vill förnya. Var finns logiken undrar man?? Vansinne!!"

"Nej!!! Saknar ditt glada skratt och din härliga humor redan men lycka till med det du ska göra i framtiden", skriver en annan.

"Åh vad du kommer bli saknad i rutan Stefan. Du sprider ett glitter. Nu har jag lagt till en sak på min bucket list. Se Stefans show", skriver en tredje person.

"Förstår inte alls. Jag tycker att du haft bästa sättet att bemöta folk som ringer in liksom Lotta förstås", skriver ytterligare en person, medan en person hotar med bojkott:

"Då tänker jag sluta spela om du ska sluta". 

Foto: Skärmavbild/Instagram/stefanodelberg

Läs alla våra artiklar om Bingolotto här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!