Let's Dance 2023 har kommit halvvägs in i säsongen.
Let's Dance 2023 har kommit halvvägs in i säsongen. - Foto: Stella Pictures och Fredrik Sandberg/TT

Kryptiska beskedet om helgens Let's Dance: "Helt ny"

Let's Dance 2023 har kommit halvvägs in i säsongen och inför lördagens program har produktionen delat ett kryptiskt inlägg på Instagram.


Det var den 18 mars som Let's Dance 2023 hade premiär i tv-rutan och nu återstår endast sex deltagare som gör upp ära såväl som om den åtråvärda glasskon: Renaida Braun, Rickard Sjöberg, Hampus Hedström, Johanna Lind Bagge, Tone Sekelius och Charlotte Kalla.

Under lördagens sändning av TV4-långköraren är det förstås David Lindgren och Kristin Kaspersen som guidar tittarna mellan dansframträdanden och poängutdelningar. Men programmet kommer också att bjuda på något utöver det vanliga.

Ny utmaning i Let's Dance 2023

I ett kryptiskt inlägg, innehållandes en video, på programmets Facebook-sida utlovar nämligen Let's Dance-produktionen någonting alldeles extra.

"Lördagens utmaning är helt ny för Let's Dance historia och kommer verkligen sätta dansparen på prov. Kan du gissa vad utmaningen är med hjälp av videon?", skriver man.

I videon kan man se hur flera av deltagarna och deras partners dansar vad som ser ut som bugg – något som vissa tittare också gissar på i kommentarsfältet.

"Dansbandsmusik..."

"Jaaa bugg"

"Äntligen bugg"

"Bugg gäller som dans ser jag, hoppas att paren ska köra någon mer dans för annars blir det ju lite tjatigt."

"Bugg ska bli kul att se."

Foto: Skärmavbild/Facebook/Let's Dance

Även på Instagram har tittare gissat att det står bugg på schemat för Let's Dance-deltagarna, men då som en del av ett gemensamt framträdande:

"Alla dansar bugg samtidigt och byter partner mitt i dansen."

"Bugg-battle alla par på golvet samtidigt?"

Foto: Skärmavbild/Instagram/tv4letsdance

Vi får helt enkelt se om gissningarna stämmer på lördag!

Läs alla våra artiklar om Let's Dance 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!