David Lingren
David Lingren är ingen osmidig kille. - Foto: Stella Pictures

David Lindgren skapar kaos på Instagram – visar upp superkroppen

Let's Dance-programledaren David Lindgren rör upp starka känslor på sociala medier efter att ha blottat sin kralliga kropp.


Vi har sett honom i Melodifestivalen, både som tävlande och programledare. År 2020 stod David Lindgren som vinnare i Stjärnornas stjärna och för tredje året i rad leder han nu TV4s underhållningsprogram Let’s Dance tillsammans med kollegan Kristin Kaspersen som ersatt Petra Mede

Lindgren har kommit att bli otroligt folkkär vilket bland annat syns på hans Instagram. Där lägger han upp en blandning mellan jobb och vardag, bland annat är det en rad bilder tillsammans med sin fru Kristina. 

David Lindgrens fru Kristina

David träffade hustrun Kristina Lindgren redan år 2001 när de tillsammans gick en utbildning i Göteborg. Sedan dess har de gift sig, skaffat barn och arbetat med varandra. Att de fortfarande är kära verkar det inte vara någon tvekan om när man besöker Lindgrens Instagramprofil. 

Flitigt lägger han upp bilder från parets vardag.

Foto: Instagram/thedavidlindgren

David Lindgren hyllas för superkroppen

Men det är en bild som fick lite mer uppmärksamhet än de andra på Davids Instagram. Nämligen när han visade upp sin superkropp. 

De haglande hyllningarna var snabbt ett faktum och Tobias Karlsson frågade David om han "bott i chinsmaskinen". 

Några av kommentarerna. Bildkälla: davidlindgren/Instagram

På en annan video hoppade David studsmatta och ja – osmidig är han ju inte.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!