Christopher Da Silva Robinson 2023
Christopher Da Silva är en av årets deltagare. - Foto: TV4

Robinson 2023: Därför har Christopher Da Silva ett märke i ansiktet

Robinson 2023 är i full rullning och för varje vecka blir deltagarna förre. En av de som är kvar är Christopher Da Silva. Under veckan valde han att berätta om fläckarna i sitt ansikte.


Årets säsong av Robinson har i flera veckors tid bjudit tittarna på dramatik, tävlingar, pakter och tvister. Vecka efter vecka blir deltagarna bara färre och färre och vissa har även valt att lämna frivilligt på grund av både regelbrott och hårda påfrestningar. 

Några av årets deltagare. Bildkälla: TV4

Någonting som kritiserats hårt i år är den så kallade "tjejpakten" som består av flera av säsongens kvinnliga deltagare. Någonting som gjorde att både Dennis och Oskar tvingades lämna. 

Tittarna menar att Robinson inte ska handla om genus utan tävlingar och överlevnad. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: Robinson/Instagram

En av de som med näbbar och klor spelat sig kvar är Christofer Da Silva som klarat sig hela vägen till sammanslagningen. 

Christopher Da Silva Gunnarsson. Bildkälla: TV4

Christopher Da Silva Gunnarsson: "Jag har Vitiligo"

Under en frågestund var det några följare till Da Silva som undrade över hans märken i ansiktet som uppkommit under tiden på ön. Han berättade då att han har den autoimmuna sjukdomen Vitiligo.

Scener från Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Vitiligo är en autoimmun sjukdom som orsakar ljusa fläckar på huden. Fläckarna uppstår på grund av att huden tappat sina pigmentceller.

Da Silvas svar. Bildkälla: chrisdasilva/Instagram

Christopher berättar att han idag anser att det är en cool sjukdom  som han idag minst sagt rockar. Men att han samtidigt har förståelse att vissa mår dåligt av den. 

"För mig började den att utvecklas i början av 2022. En otroligt autoimmun sjukdom men jag förstår också många människor som lider av det och att det kan bli påfrestande psykiskt. I början var det väldigt ovant men nu känner jag mig lika sexig som alltid", skriver han. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!