Alexandra Rapaport spelar "Nora" i succéserien "Morden i Sandhamn.
Alexandra Rapaport spelar "Nora" i succéserien "Morden i Sandhamn. - Foto: Johan Pauli/TV4/C More och Fredrik Sandberg/TT

Alexandra Rapaports klipp bakom kulisserna under Morden i Sandhamn: "Fusk"

"Morden i Sandhamn" har trollbundit tittarna ända sedan 2010 och den senaste säsongen är inget undantag. Nu visar huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport upp ett videoklipp från inspelningen – med hashtaggen #filmärfusk.


Det var under julen 2010 som de allra första avsnitten av "Morden i Sandhamn" sändes och succén var direkt ett faktum, vilket resulterat i hela nio säsonger sedan dess.

Avslutningen på den nionde säsongen, som nyss gick i mål, har väckt starka reaktioner från tittarna och många är nyfikna på om de kan förvänta sig en tionde säsong.

Alexandra Rapaports svar om säsong tio av Morden i Sandhamn: "Jag vet..."

Alexandra Rapaports klipp från "Morden i Sandhamn"

Och det är just bakom kulisserna på säsongsavslutningen som huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport nu delar med sig av ett videoklipp med hashtaggen #filmärfusk. 

I klippet ses Rapaport, tillsammans med Nicolai Cleve Broch, filmas i badkläder på en badbrygga – samtidigt som resten av produktionen, iförda mössor och ytterkläder, sprutar vatten på dem med en slang.

När scenen alltjämt visades i tv-serien ser det ut att vara en solig sommardag och skådisarna bär då badrockar när de ligger på bryggan. 

Foto: Skärmavbild/TV4 Play/Morden i Sandhamn

"Hahahaha såååå kallt!!!", skriver en följare.

"Ser kallt ut", skriver en annan.

"Attans vad kallt!", skriver en tredje.

"Kanske fusk men så kul och intressant att få en inblick bakom kulisserna", skriver ytterligare en person.

Foto: Skärmavbild/Instagram/rapaportalexandra

Läs alla våra artiklar om "Morden i Sandhamn" här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!