Olle och Nicole är två av deltagarna i Paradise Hotel 2023.
Olle och Nicole är två av deltagarna i Paradise Hotel 2023. - Foto: Skärmavbild/Pluto TV/Paradise Hotel

Det får deltagarna ABSOLUT inte prata om inne på Paradise Hotel: “Får så mycket skit”

Inne på Paradise Hotel filmas deltagarna dygnet runt, men det visar sig att samtalsämnena på hotellet är rätt så begränsade. Deltagarna får nämligen inte prata om vad som helst...


Paradise Hotel 2023 är i full gång, och har precis som tidigare säsonger innefattat allt från dramatiska parceremonier till guppande täcken. 

Säsong 14 var den sista Paradise Hotel-säsongen som spelades in, men även denna stoppades från att visas. Detta då säsong 13 avbröts under tiden den sändes, efter misstankar om sexuella övergrepp. 

Paradise Hotel 2023 sänds på Pluto TV

Från början skulle inte heller säsong 14 sändas, men efter att rättigheterna till programmet köptes upp av ett nytt bolag så hade den premiär på Pluto TV i april 2023. 

Och tittarna fullkomligt älskar den ny-gamla säsongen av Paradise Hotel. Det har nu gått drygt två år sedan programmet spelades in, och för Nyheter24 berättar deltagaren Nicole Kikabidze om vad som hände bakom kulisserna på hotellet i Mexico. 

Nicole Kikabidze har tidigare berättat sanningen om de intima stunderna i Paradise Hotel 2023 – det kan du läsa om här

Nicole Kikabidze har varit med i Paradise Hotel 2023. Foto: Pluto TV/Paradise Hotel

Sanningen om Paradise Hotel: "Vi får inte prata om..."

Deltagarna filmas dygnet runt när de är inne på hotellet, och det visar sig att samtalsämnena kan komma att bli en aning tjatiga. Detta då de faktiskt inte får prata om vad som helst. 

– Vi får inte prata om någonting hemifrån. Oftast om vi började prata om typ någons katt hemma, då ringer de och säger: “Hallå, ni får inte prata om era katter.” Så det är lite begränsat vad vi får prata om och inte, berättar Nicole. 

"Då får man så jävla mycket skit"

I de flesta rum på hotellet finns alltså en telefon som produktionen kan ringa på när de vill deltagarna någonting. Och det finns ytterligare ett ämne som deltagarna får skäll för om de tar upp. 

– Sen får man inte prata om produktionen heller, för då får man också så jävla mycket skit. Det fick ju verkligen jag. Det hände ibland att det bara flög ut, man är ju som i en bubbla och ibland vet man inte riktigt vad man ska prata om, förklarar Nicole och tillägger: 

– Man glömmer bort att det är kameror överallt och så börjar man prata om produktionen .

Det som deltagarna faktiskt får prata om är i princip bara taktik, spel och den dramatik som pågår inne i huset, så man förstår ju att det blir en aning enformigt!

Chockerande scener i Paradise Hotel 2023: "Deltagarna har sex i poolen inför hela gruppen"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!