Alexander Sjöstrand och Lina Tomikas blev ihopparade i Gift vid första ögonkastet 2023.
Alexander Sjöstrand och Lina Tomikas blev ihopparade i Gift vid första ögonkastet 2023. - Foto: Skärmavbild/SVT/Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet–Alex svar efter hånen: "Får lite väl mycket hat"

"Gift vid första ögonkastet" är i full gång i SVT och i det senaste avsnittet fick tittarna för första gången se hur deltagaren Alexander Sjöstrand, 40, bor – och reaktionerna lät inte vänta på sig.


Den nionde säsongen av "Gift vid första ögonkastet" hade premiär i april och sedan dess har tv-tittarna fått ta del av vigsel, bröllopsresa och de nyblivna parens nya tillvaro som gifta sambos. 

Två av deltagarna i årets upplaga av SVT-succén är Lina Tomikas, 37, och Alexander Sjöstrand, 40, som än så länge hållit ihop. Detta trots ett stormigt bråk som uppstod i samband med en videohälsning till en av Linas vänner – en konflikt som, i det senaste avsnittet, visade sig kunna lösas med ett kuddkrig och två partyhattar.

"Det var väldigt förlösande och jag rekommenderar starkt ett kuddkrig när man behöver bryta ett bråk", skriver Alex om det hela i ett inlägg på Instagram.

Gift vid första ögonkastet 2023 • Agusts första ord om healingen: "Riktigt bra"

Alex visar sitt hem i Gift vid första ögonkastet 2023

Under veckans avsnitt fick tittarna dessutom se Alex hem i Malmö för första gången och enligt 40-åringen har hans inredning blivit en rejäl snackis.

"Det har lagts mycket fokus på min lägenhet både i förra och detta avsnitt. Jag ska krypa till korset direkt och säga att inredning inte är min grej och det kanske syns", skriver han skämtsamt på Instagram och fortsätter:

"Jag tycker ändå att mina soffor får lite väl mycket hat medans jag nu i efterhand kan förstå att gardinerna inte ser så moderna ut. Jag kan glatt glädja alla på twitter (där diskussioner går varma om gardinerna) att de numera är utbytta. Nästa projekt är nog köket eller soffor då."

Gift vid första ögonkastet 2023 • Arvids utseendeförändring – efter programmet

Läs alla våra artiklar om Gift vid första ögonkastet 2023 här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

1 timme sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.