Bachelorette Sonja
Kan det verkligen stämma? - Foto: TV4

Råkade Farmen-Viktor precis avslöja att han ska vara med i Bachelorette?

Viktor Bergström blev en stor snackis under sitt deltagande i Farmen 2023. Nu är det många som väntar på hans nästa tv-deltagande, och kan han nyss ha avslöjat det hela...


Farmen 2023 skulle komma bli mer dramatiskt och händelserikt än tittarna någonsin kunnat tro. Säsongen som sändes tidigare i år innehöll allt ifrån otrohetsdraman, grisblodsdrinkar till tävlingar där deltagarna kämpade så pass hårt att sjukvårdare tvingade komma in. 

Nebil Davidsson vann slutligen hela balunsen efter en rysare i finalen. 

Någon som sannerligen halkade på målsnöret var ingen mindre än Viktor Bergström. Viktor har i år blivit årets tv-snackis då han gjort ett starkt avtryck på tittarna. I början mötte han en del kritik, men under tiden säsongen pågått var det väldigt många som började heja på Viktor och ansåg att det inte blivit någon tv utan honom. 

Viktor Bergström var en av deltagarna i Farmen. Bildkälla: TV4

Efter Viktors deltagande har många uppmärksammat att andra tv-profiler varit inne och skrivit i hans kommentarsfält. Det har därför tisslats och tasslats kring huruvida profilerna kommer att vara med i någon tv-produktion. 

De som skrivit är bland andra Robinson-deltagaren Joanna Swica, Farmen-profilen Jennifer SchillSandra Cucarano och Jens Rönnqvist.

Viktor la bland annat upp en bild på en ny tatuering tillsammans med texten "Ni som vet, vet, ni andra får vänta", varpå några av de andra tv-profilerna skrev:

"Bara den eller" samt "Det blev den. Sa ju det". 

Flera kända tv-profiler har kommenterat under Viktors bild. Bildkälla: viktorbergstromm/Instagram

Nu är frågan huruvida profilernas vägar korsats under en tv-inspelning eller om de helt enkelt är bekanta sedan tidigare...

Men under veckan publicerade Viktor en till bild som antagligen satt griller i skallen på följarna. 

Viktor Bergströms nya tatuering. Bildkälla:viktorbergstromm

Viktor publicerade nämligen en bild på sin hand som smyckats med en ny gadd - nämligen en ros. 

Till bilden skrev han texten "Sista rosen", vilket är ett vanligt säg i realityserierna Bachelor och Bachelorette.

Frågan är nu om vi kommer att få se Viktor som Bachelor eller som sökande i Bachelorette. 

Årets Bachelorette är ingen mindre än Sonja Livbom som beskriver sig själv som en eldig men ödmjuk person, som bjuder på sig själv. Hon berättar också att hon vanligtvis inte dejtar och att hon kan behöva någon som pushar henne att hitta kärleken.

— Jag söker efter en person med trygghet som förstår vikten av kommunikation, Jag kommer att ställa många frågor, så jag kommer att vara lite jobbig, säger hon i TV4:s Nyhetsmorgon.

Spännande!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!