Carola
Carola och Pernilla fotograferades tillsammans. - Foto: Claudio Bresciani / TT

Detaljen i Carola och Pernilla Wahlgrens bild skapar kaos bland följarna: "Inte alla ben som..."

Det var under veckan det blev klart vilka artister som kommer att skymtas bredvid Pernilla Wahlgren under Allsång på Skansen 2023. Efteråt publicerades en bild som nu fått tittarna att ryka ihop.


Sommaren 2023 är Allsång på Skansen tillbaka – nu under ledning av den folkkära artisten Pernilla Wahlgren! Allsången har premiär 27 juni och pågår varje tisdag till 15 augusti.

Under veckan gick man ut med vilka artister som kommer att synas på Allsång-scenen och bland dem fanns bland andra Zara Larsson, Sven-Ingvars, Hooja, Måns Zelmerlöw, Panetoz, Olivia Lobato, Erika & CeciliaMalena Ernman och Rickard Söderberg

Hooja. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT

Under pressträffen för programmet passade Nyheter24 på att byta några ord med Pernilla Wahlgren, som då berättade om ryktet som hennes son Benjamin spred, som handlade om att hon ska ha legat med Tommy Nilsson

– Nej, jag har väl bara skrivit på Instagram att det inte stämmer och taggat honom, och då skrev Tommy: “Hahaha, jäkla skitunge”, berättar Pernilla och fortsätter: 

– För det är ju Benjamin enbart som har sagt det, och jag sa till honom att det är skillnad på att spela kärlekspar på scenen i en musikal, och att vara kärlekspar i det privata. Och det har vi faktiskt aldrig varit, även om jag älskar Tommy. Han är underbar, sa Pernilla då. 

Allsång på Skansen 2023: Pernilla Wahlgren och Carola skapar bråk på Instagram

Strax efter publicerade Pernilla en bild på sin Instagram tillsammans med Carola och Peter Jöback. 

Bild från Pernillas Instagram. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Det Pernilla inte visste då var att det skulle bli bråk i kommentarsfältet. Det var nämligen några som kommenterade vad Pernilla och Carola hade på sig, bland annat det faktum att Carola bar nätstrumpbyxor.

Dock gick många in och försvarade Carola med orden "det är inte alla ben som klär i ett par nätstrumpbyxor", och syftade då på att Carolas gör det.  


Följarna hamnade i bråk med varandra. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Varken Carola eller Pernilla har gått in i kommentarsfältet och diskuterat. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!