- Foto: Richard Shotwell/AP/TT & Jack Dempsey/AP/TT

Arnolds hemliga son – så lever han idag

Arnold Schwarzeneggers​ liv var utåt sett perfekt. Vinnare av Mr Olympia, en av Hollywoods största actionhjältar, guvernör i USAs största delstat samt ingift i Kennedy-familjen. 2010 kom dock avslöjandet som skulle ändra allt.


Schwarzenegger skulle under mitten av 90-talet haft en otrohetsaffär mot sin fru sedan över 20 år – med familjens hushållerska. Som ett resultat av affären födde familjens hushållerska, Mildred Baena en son, Joseph. Arnold berättar i den nya Netflix-dokumentären som bär han namn, hur han i många år höll pojken hemlig för sin fru, Maria Shriver. Men inte utan misstanke från Maria. Arnold och Josephs likhet var slående. Schwarzenegger berättar i dokumentären att kulmen nåddes när Maria rakt ut frågade honom om han var far till deras hushållerskas son. Äktenskapet skulle därefter gå i kras.

Detta gör Arnolds hemliga son nuförtiden

Till mångt och mycket verkar Joseph Baena gå i sin fars fotspår. Precis som sin pappa är Joseph, nu 25 år gammal intresserad av kroppsbyggande, något han hoppas ska hjälpa honom med en framtida karriär i Hollywood, också det som pappa. Någon storfilm har det dock ännu inte blivit och enligt Baenas Linkedin profil arbetar han sedan 2021 som fastighetsmäklare med inriktning lyxbostäder i bland annat Venice Beach - samma plats hans far en gång kom till efter att han lämnat Österrike för ett nytt liv i USA.

Relationen med Arnold

Arnold och sonen har av allt att döma en bra relation idag. Arnold beskriver det i den nya dokumentären att han är "Mycket stolt" över sin son. 

Arnold Schwarzeneggers relationen med syskonen

Även om relationen med pappan är bra, verkar relationen med syskonen vara något stelare. På ett röda mattan event för Schwarzeneggers Action-komedi serie FUBAR sågs Schwarzenegger syskonen Katherine och Christina gå tillsammans medan Baena gick själv på röda mattan, utan att ta kontakt med sina syskon, enligt Daily Mail.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!