Gift vid första ögonkastet 2023 är slut.
Gift vid första ögonkastet 2023 är slut. - Foto: SVT och Ulrika Malm/SVT

Gift vid första ögonkastet 2023: Hur gick det sen för paren?

Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" har nått sitt slut. Men hur gick det egentligen sen för paren i SVT:s succéprogram?


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var i april som den nionde säsongen av "Gift vid första ögonkastet" hade premiär i SVT igen och det har minst sagt bjudits på upp- och nedgångar under programmets gång.

Gift vid första ögonkastet 2023 – vad hände sen?

Men hur gick det egentligen sen för paren som medverkade i säsongen och som, under flera veckors tid, bjöd på sig själva? 

Stina Thunberg och Fredrik Lindberg är sambos

Stina Thunberg, 32, parades ihop med Fredrik Lindberg, 33, och under förra veckans avsnitt av "Gift vid första ögonkastet" tackade de ja till att fortsatt vara gifta med varandra.

Och paret har faktiskt hållit ihop sedan dess. Faktum är att de nyligen skaffade gemensamt boende, enligt Aftonbladet. Dessutom planerar man ännu en bröllopsfest.

– Planerna är att vi ska göra om bröllopsfesten i september, eftersom vi bara fick ha tio gäster var i programmet. Festen kändes väldigt stel på tv, men vi gillar party så den här gången blir det fest på riktigt, har Stina sagt till tidningen.

Arvid Stark och Ida Lind har fått barn

Även Arvid Stark, 34, och Ida Lind, 35, sa ja till varandra och de är fortsatt ett par. Men de är också föräldrar, för i juni fick de sitt första barn: dottern Rakel

Läs mer om Arvid Stark och Ida Linds lycka efter att ha fått barn här.

Lina Tomikas och Alexander Sjöstrand skilde sig

Lina Tomikas, 37, och Alexander Sjöstrand, 40, ville också fortsätta som äkta makar. Men efter lite tid ihop i Malmö åkte Lina hem till Göteborg igen.

– Jag åkte därifrån och sedan hördes vi inte. När vi väl pratade igen kom vi fram till att det skulle bli skilsmässa. Det var Alex initiativ att skicka in papprena. Det var tufft, jobbigt. Vi var båda helt slutkörda, både kroppsligt och känslomässigt, har Lina sagt till Aftonbladet.

Men i dag har faktiskt bägge två hittat kärleken igen. Lina i 45-årige Åke från Falköping och Alexander i Sara från Stockholm. 

Caroline Axelsson och Agust Helgason dejtar på varsitt håll

Redan innan det sista avsnittet av "Gift vid första ögonkastet" gick Caroline Axelsson, 32, och Agust Helgason, 32, skilda vägar.

I dag dejtar Caroline.

– Jag träffar en person och har inget behov av att träffa någon annan än den. Det är ganska nytt, vi har setts i ett par månader, har hon sagt till Aftonbladet.

Även Agust uppger att han träffar någon och att han är kär.