Julia Franzén
Julia Franzén och Bingo Rimér har fått en egen serie. - Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Patrik Österberg

Det fick Julia Franzén och Bingo Rimér att inte prata med varandra på en hel vecka

I en intervju med Nyheter24 berättade Julia Franzén och Bingo Rimér anledningen till varför deras relation tog slut första gången, vad de tjafsar om samt vad det var som fick dem att inte prata på en vecka.


Det var i början av sommaren som Bingo Rimér och Julia Franzén gick ut med den glädjande nyheten att de fått en egen realityshow. I showen "Bingo och Julia" som sänds på Prime Video kommer tittarna att få följa  deras glammiga liv med resor och lyx som kombineras med småbarnsliv och jobb. 

Serien har haft premiär och redan i första avsnittet får tittarna smaka på lite av friktionen som de kommer att få se mer av senare i säsongen. 

Bingo och Julia visas varje fredag på Prime Video. Bildkälla: Prime Video

Katrin Zytomierska kommer nämligen ha en stor roll i serien och i vanlig ordning röra om i grytan. I en intervju med Nyheter24 berättar Julia och Bingo att ett bråk kommer att blossa upp under en middag i Marbella. Det hela handlade om Julias IVF-resa hon nu är på gång med. Mer om det kan du läsa här.

Bingo Rimér och Julia Franzén pratade inte med varandra på en vecka

Det mesta i parets vardag har under det senaste året filmats. Men någonting som de valde att göra i det privata. Det var att åka till en plats utanför Stockholm för en spirituell upplevelse. 

– Vi bodde där en vecka. Man äter veganskt, man får inte titta varandra i ögonen, inte prata med varandra och sedan har man samtalsterapi med psykologer som arbetar där. 

– Ja, vi fick inte ens heja på varandra vid frukosten?, fyller Julia i. 

Julia och Bingo. Bildkälla: Stella Pictures

Efter veckan fylld av spirituella upplevelser och vegansk mat kände dock Julia och Bingo för att åka till det lyxiga Södertuna slott för att få lite egentid. Av ren slump så befann sig Nyheter24-reportern på samma ställe. 

De som arbetade på Södertuna slott sa att ni var "drömgäster". Supertrevliga, artiga och tacksamma. Vad har ni att säga om det?

– Nej men är det sant? Det här måste du ju ta med i en artikel. "Bingo och Julia – trevliga drömgäster" kan rubriken vara, skrattade Bingo. 

– Vet du vad, sånt här blir man ju så glad över att höra fyllde Julia i. 

– Och då visste vi inte ens att det var en reporter där och wallraffade, avslutade Bingo.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!