Rickard Sjöberg har varit programledare för Postkodmiljonären sedan 2005.
Rickard Sjöberg har varit programledare för Postkodmiljonären sedan 2005. - Foto: Stella Pictures och Pressbild/Postkodlotteriet

Rickard Sjöbergs panik i direktsändning – pinsamma missen: "Drog näven i väggen"

Den folkkära Rickard Sjöberg har blivit ett välkänt ansikte som programledare för Postkodmiljonären. För Nyheter24 berättar han om en extra minnesvärd tabbe som han gjort under sin långa karriär, något som fick ett dramatiskt avslut.


Många känner igen Rickard Sjöberg som programledare för publikfavoriten Postkodmiljonären i TV4, och den folkkäre profilen har en lång tv-karriär i bagaget. Sedan 1993 har Sjöberg arbetat på TV4, och han har varit programledare för Postkodmiljonären sedan 2005. 

Våren 2023 kunde vi även se Sjöberg snöra på sig dansskorna, då han var en av deltagarna i Let’s Dance tillsammans med proffsdansaren Tove Villför

Allt om Rickad Sjöberg: Frun Annika, barnen och lyxiga lönen

Rickard Sjöberg och dansaren Tove Villför. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Postkodmiljonären-programledaren Rickard Sjöberg: "Snurrig i bollen"

Med en så gedigen karriär i ryggen har Rickard Sjöberg varit med om en hel del, och för Nyheter24 berättar han om sin värsta tabbe som han gjort under en inspelning. 

– Jag skulle vilja dra tillbaka klockan så långt som till när jag gjorde lokal-tv i Växjö på 90-talet. Då var jag sjuk vid en direktsändning, berättar Sjöberg och fortsätter: 

– Jag hade hög feber och var ganska snurrig i bollen. Och jag tror jag gav de här fyra gästerna som jag hade fyra olika namn. Och det blev huller om buller hela den här sändningen. 

Rickard Sjöberg berättar att den röriga händelsen fick sig ett rätt så dramatiskt avslut. 

– Och det slutade med att jag fick be om ursäkt. Och så gick jag ut och drog näven i en betongvägg.

Rickard Sjöberg och Postkodlotteriet-profilens avhopp: "Vi har setts"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!