"Förrädarna" spelas in på Häringe slott.
"Förrädarna" spelas in på Häringe slott. - Foto: Magnus Ragnvid/TV4 och Claudio Bresciani/TT

Så mycket kostar en natt på det lyxiga "Förrädarna"-slottet

Det sociala och psykologiska spelet i TV4:s nya underhållningsprogram "Förrädarna" utspelar sig i en minst sagt spektakulär slottsmiljö. Nyheter24 har kikat närmare på vad en natt på Häringe slott kostar.


Den 2 september hade "Förrädarna", som programleds av skådespelaren Dragomir Mrsic, premiär i TV4. 

Programmet beskrivs av kanalen som ett "realitymysterium" och går ut på att 18 deltagare, i ett psykologiskt och socialt spel, ska lista ut vilka av dem som tilldelats rollen som förrädare. Samtidigt kämpar förrädarna för att inte bli avslöjade. 

Bland de medverkande finns bland andra Hasse Aro, Jonas von Essen och Johanna Nordström

Jonas Hallbergs attack i TV4:s Förrädarna: "Loser"

"Förrädarna" spelas in på Häringe slott

Den som tittar på TV4-programmet har förmodligen noterat att programmet inte spelas in var som helst, utan på ett slott. Mer specifikt är det Häringe slott som är inspelningsplats för "Förrädarna".

Slottet i fråga är beläget drygt 25 minuter med bil från centrala Stockholm och ägorna har anor hela vägen tillbaka till 1000-talet. Sedan dess har slottet haft flera välkända ägare, däribland Magnus Ladulås, kung Gustav Vasa och Torsten Kreuger.

"Alla ägare har haft mer eller mindre storhetsvansinne, näst intill obegränsade resurser, enorma utgifter och en förkärlek för dekadens, skandaler, glamour och party", skriver man på Häringe slotts hemsida

Så mycket kostar en natt på Häringe slott

Den som får mersmak av "Förrädarna" och själv vill uppleva slottsmiljöerna som syns i programmet kan faktiskt själva bo på Häringe slott. 

Priset för en natt i en svit på slottet, för två personer med frukost, landar på 4 095 kronor, medan samma vistelse, men då i ett standard dubbelrum, kostar 2 595 kronor.

Tittarna rasar på Claudia Galli Concha efter Förrädarna: "Vuxenmobbning"

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!