TV4 Nyhetsmorgon 2023
Saskia Cort gästade Nyhetsmorgon. - Foto: TV4

Raseri efter influencerns besök i Nyhetsmorgon: Helt jävla obegripligt

Det var under gårdagen som en influencer vid namn Saskia Cort besökte Nyhetsmorgon i TV4. Detta var någonting som fått tittarna att reagera.


Att vara inslagsproducent för det folkkära Nyhetsmorgon kan inte vara det enklaste. Varje dag ska någonting nytt visas för alla människor hemma i tv-sofforna och oftast slår det rätt – men ibland kan det enligt vissa slå lite fel. 

Nyligen möttes programmet av kritik då de tagit in en forskare som ställde sig skeptisk till att krama sina kollegor. 

Programeldarna Maria Forsblom och Anders Pihlblad fick sig då en uppläxning i direktsändning av Ebba von Mecklenburg. De båda TV4-profilerna brukar nämligen kramas på jobbet vilket inte är helt ok i Mecklenburgs bok. 

– Om du gör det ständigt och jämt, tycker jag det verkar lite konstigt. Man ska hålla lite avstånd. Det är ett arbete, du har en officiell roll där du ska vara ett proffs, sa hon då. 

En av de som reagerade starkt på detta var Pernilla Wahlgren som såg inslaget. 

"Det var då det dummaste jag hört", skrev hon då. 

Men nu är det en annan grej som fått tittarna att reagera. Och det handlar om en annan gäst. 

Ramaskri efter besöket i Nyhetsmorgon: "Obegripligt"

Kanalen hade nämligen valt att plocka in en influencer vid namn Saskia Cort som nyligen, med hjälp av sina följare gjorde spaningen att alla män går omkring och tänker på romarriket. 

Saskia Cort gästade TV4. Bildkälla: TV4


Hon fick därför diskutera det hela under måndagens nyhetsmorgon vilket inte var populärt hos tittarna. Många tyckte nämligen att inslaget var totalt irrelevant och tog upp tid för någon annan gäst som kunde kommit dit och diskuterat något mer intressant. 

Några av kommentarerna efter TV4:s inslag. Bildkälla: nyhetsmorgon/Instagram

Varken TV4 eller Saskia har ännu svarat. Det kan vara så att de är ganska vana att allt de visar inte går hem i stugorna där ute. 

Det här fick Saskia Cort skickat till sig i mystiskt paket – efter kritikstormen i TV4

Vad tyckte du om inslaget?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!