Andreas Deak
Andreas Deak publicerade bilder från IKEA. - Foto: andreasdeak/Instagram

Andreas Deak visar upp nya lyckan på Ikea – under Nicci Hernestigs kris

Det var nyligen som den gravida Nicci Hernestig gick ut med att hon och Andreas Deak gjort slut. Och nu har det dykt upp väldigt känslosamma bilder på Instagram.


Det var i Love Island 2023 som Nicci Hernestig 23, och Andreas Deak, 26 fann kärleken i varandra. Snabbt slog det gnistor om paret som resten av säsongen bara hade ögon för varandra, trots att nya deltagare kom in. 

Väl hemma fortsatte kärlekssagan och för inte så länge sedan gick Nicci ut med att hon är gravid och att det ligger en liten tjej i magen. Andreas och Nicci synes ute på både events och andra tillställningar tillsammans. 

Men en dag slog nyheten ned som en bomb: Paret hade gjort slut

“Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont", skrev Nicci på sin Instagram och fortsatte: 

"Vissa saker kan kännas som en bottenlös tomhet och sorg nu men med förhoppning att när man tittar tillbaka på denna tid bara ser det fantastiska och otroliga i att vi har skapat ett litet mirakel. Så oavsett allt så anser jag att min lilla flicka i magen är det absolut bästa som har hänt mig någonsin och jag längtar så mycket efter henne. Med dessa ord så vill jag säga att jag och Andreas inte är tillsammans längre".

Andreas Deaks och Nicci. Bildkälla: niccihernestig/Instagram

På Instagram har följarna kunnat se efterskalven av det hela. Andreas har skrivit ut att han inte varit otrogen och det är ingenting Nicci kommenterat. Hon har dock påpekat att "vissa saker är oförlåtliga" och att hon fått reda på saker som hon inte kan förlåta.  

Andreas Deak visar upp lyckan på Ikea

Under flera tillfällen har Nicci under de senaste veckorna lagt ut bilder där hon gråter och skriver att hon sörjer familjedrömmen. Under söndagen skrev hon ut att hon hade en jobbig dag med många tankar. 

Nicci Hernestig. Bildkälla: niccihernestig/Instagram

Samtidigt publicerade Andreas Deaks bilder från Ikea där han var och shoppade med en vän.

Detta då det vankas flytt. 

Andreas Deaks uppdatering. Bildkälla: andreasdeak/Instagram

Nicci stöttas i kommentarsfältet av sina följare. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!