Felix Herngren
Det går bra för Felix Herngren. - Foto: Stella Pictures

Felix Herngrens svindlande förmögenhet

Det går minst sagt bra för Felix Herngren. Komedikungen är aktiv i en rad olika bolag varav alla blomstrar. Och ja, här pratar vi rediga summor....


Felix Herngren, 56, är en man med många strängar på sin lyra. Felix är både skådespelare, regissör, programledare och producent. 

Felix ligger bland annat bakom gigantserierna Solsidan och Bonusfamiljen vilka har kommit att bli stora succéer. 

Felix Herngren är idag lyckligt gift med Clara Herngren, 50, en annan av skaparna bakom Bonusfamiljen. Paret har varit tillsammans i många år, men när de träffades var de båda i en varsin relation. Felix Herngren var då gift med exfrun Jenny Myrberg, som han har tre gemensamma barn med. 

Årets Kristallengala på Cirkus i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures

Relationen inleddes med en otrohetsaffär som avslöjades på ett minst sagt oväntat sätt – dagen innan julafton. Det var efter ett tekniskt fel i Felix bil som relationen avslöjades. Hon lyckades nämligen höra hela Felix kärleksförklaring till Clara över telefon. Läs mer om Felix Hernsgrens otrohetsaffär här

Svindlande miljonsummor i Felix Herngrens bolag

Och det är inte bara kärleken som går bra för Felix. Hans pengar skämtar man sannerligen inte bort. Felix är verksam i flera bolag. 

Ett av hans bolag, FLX tv AB omsätter idag över 200 miljoner kronor och har tillgångar på omkring 90 miljoner kronor. Felix Herngren AB har tillgångar på 15 miljoner kronor. Han sitter även med i styrelsen på fler bolag som även de drar in stålar. 

Inte illa. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!