Ellen Krauss
Ellen Krauss bryter ihop totalt under Så mycket bättre-inspelningen. Hon tvingas avbryta och lämna lunchen. - Foto: TV4. Bilden är ett montage.

Här stormar Ellen Krauss iväg från Så mycket bättre: "F*cking shit"

Det är i lördagens Så mycket bättre 2023 på TV4 som det blir för mycket för artisten Ellen Krauss. Hon bryter ihop i tårar och stormar iväg från lunchen med de andra artisterna.
– Fucking shit, säger hon.


Flera av Sveriges mest kända artister var i somras på plats på pensionatet Grå Gåsen på Gotland. Där spelades TV4:s långkörare Så mycket bättre traditionsenligt in.

I de första programmen har vi sett artister som Dogge Doggelito, Peg Parnevik, Lasse Holm, Mapei, Jonathan Johansson och Ellen Krauss.

Just Ellen Krauss har väckt starka reaktioner hos tittarna som lyft henne till skyarna för hennes unika tolkningar. 

Ellen Krauss i Så mycket bättre 2023

I det andra avsnittet av Så mycket bättre så blir det väldigt känslosamt under en lunch ute i det gröna. En av eftermiddagens tolkningar fick det att brista helt för Ellen Krauss.

Det är under Jonathan Johanssons uppträdande som Ellen inte kan hålla tillbaka känslorna och tårarna.

Ellen Krauss kan inte hålla tillbaka tårarna. Bildkälla: TV4
Ellen Krauss blir oerhört berörd. Bildkälla: TV4

Tårarna fullkomligen rinner ner för Ellens kinder. Hon tar på sig ett par solglasögon för att dölja gråten samtidigt som hon ser ut att försöka fokusera på sin andning.

Medan stämningen runt bordet är uppsluppen och applåderna avlöser varandra så befinner sig inte Ellen Krauss på riktigt samma nivå.

– Hon börjar gråta till och med, säger en av artisterna till Jonathan Johansson. 

Ellen Krauss tvingas avbryta inspelningen. Det blir för mycket helt enkelt. Här ses hon försvinna iväg från lunchen. Bildkälla: TV4

Ellen Krauss tvingas avbryta inspelningen

– Vad fan. Den var så fin. Fyfan vad sjukt. Jag måste pausa fem sekunder, säger Ellen Krauss och skyndar sig iväg från matbordet, där resten av alla artisterna sitter kvar.

Kameran fångar hur Ellen Krauss försvinner iväg och skyndar en bit bort från de andra Så mycket bättre-artisterna. Allt för att försöka samla sig.

Ellen Krauss försvinner iväg för att försöka samla sig. Bildkälla: TV4

– Det är bara glädjetårar, men det var så sjukt bra. Fucking shit kuken, det vara bara fuck me det är så bra, säger Ellen mellan snörvlingarna och snyter sig i en näsduk.

– Dag två. Det här kommer inte funka alltså, fucking shit ju, säger Ellen med ett eftertryck. 

Då Ellen gråtit så mycket att hennes smink försvunnit så skyndar även produktionens sminköser in och bättrar på hennes smink innan hon kan återgå till inspelningen och resten av Så mycket bättre-gänget. 

Det var under den andra inspelningsdagen som Ellen Krauss bröt ihop i tårar. Bildkälla: TV4

– Vad sjukt. Vad gör man nu då?, säger Ellen senare.

Så mycket bättre sänds på TV4 och TV4 Play på lördagar klockan 20.00.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!