Robinson 2023
Det är slut mellan profilerna i Robinson. - Foto: TV4

Robinson-paret har gjort slut: "Magkänslan sviker aldrig..."

Det är i en syrlig video som Daniela Maniscalchi berättar att det tagit slut mellan henne och Johan Gärtner. Profilerna träffades i Robinson 2023.


Det var för ett par veckor sedan som profilerna Daniela Maniscalchi och Johan Gärtner gick ut med att de var ett par. Johan och Daniela träffades i Robinson 2023 som just nu sänds på tv. 

Tittarna kräver att TV4 förbjuder vanliga inslaget i Robinson

– Johan är som en hel värld. Han tänker så mycket och det blev snabbt djupa och intressanta samtal. Det kändes som att Johan såg hela mig – och vad är inte finare än att känna sig sedd. Sen är han såklart väldigt fin att titta på, sa hon tidigare till Aftonbladet.

Johan och Daniela träffades i Robinson 2023. Bildkälla: Privat

Men nu tycks någonting drastiskt ha hänt. 

I en video på TikTok berättar nu Daniela att relationen fått ett abrupt slut och som det låter på henne tycks det hela inte ha avslutats på ett toppen sätt. 

Så är Therese Tang och Ken Gacamuganis relation i dag – efter storbråket i Robinson

– Det är inte längre någonting mellan mig och Johan. Det känns absolut bäst för mig att det är så nu. Jag vill säga till er alla är ute att alltid lita på er magkänsla för den har sällan fel. Jag tror att jag haft dålig karma efter att jag sårade mitt ex vilket blir en lärdom jag tar till mig. Universum vill lära mig en läxa, säger hon i videon. 

Daniela går inte in närmare på vad som hänt. 

Robinson sänds på TV4 Play och TV4 på måndagar-torsdagar.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!