Valter Skarsgård och Hedda Stiernstedt axlar huvudrollerna i den nya Viaplay-serien om Börje Salming.
Valter Skarsgård och Hedda Stiernstedt axlar huvudrollerna i den nya Viaplay-serien om Börje Salming. - Foto: Viaplay Sverige

Det tatuerade Hedda Stiernstedt och Valter Skarsgård in efter "Börje"-serien

I samband med inspelningen av Viaplay-serien "Börje – The journey of a legend" tatuerade sig flera i produktionen, däribland huvudrollsinnehavarna Hedda Stiernstedt och Valter Skarsgård.


Det var den 19 november som Viaplay-serien "Börje – The journey of a legend", som ska skildra Börje Salmings karriär och liv, hade premiär. 

Under inspelningen gick hockeyikonen bort, vid 71 års ålder, i sviterna av ALS – något som berörde alla som var med i produktionen av serien.

– Det slog mig mycket hårdare än vad jag trodde att det skulle göra, har Valter Skarsgård, som spelar just Salming i serien, sagt till TT tidigare.

Så lever Börje Salmings första fru Margitta Wendin i dag

Hedda Stiernstedts och Valter Skarsgårds tatueringar

Faktum är att huvudrollsinnehavarna i serien, Hedda Stiernstedt och Valter Skarsgård, tatuerade sig efter att de nåtts av beskedet om Börje Salmings död. 

Skarsgård tatuerade in "21" – Salmings tröjnummer i Toronto Maple Leafs – på sin arm, vilket också var hans första tatuering.

– Jag ångrar det inte en sekund. Nu kommer Börje att vara med mig för alltid. Det kommer aldrig att finnas ett projekt som det här. Det spelar ingen roll vad jag gör. Det kan vara Star Wars och det skulle ändå inte vara samma sak. Det här har varit något helt annat. Det handlar inte bara om att jag har spelat Börje, utan om relationen till Börje och allt runt omkring. Hela mitt liv har förändrats av det här, har han sagt till Café.

Hedda Stiernstedt valde i stället att tatuera in Toronto Maple Leafs klubbemblem.

Allt om Börje Salming: Barn, frun Pia Salming och ALS-sjukdomen

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!