Tove Dalsryd Instagram
Tove Dalsryd fick inga brev från sin pojkvän under sin tid i Robinson. - Foto: TV4/Instagram

Därför fick Tove inga brev från sin pojkvän under Robinson

Under inspelningen av Robinson kan deltagarna vinna brev hemifrån. Då Tove Dalsryd varit tillsammans i över 10 år med sin pojkvän är det många som undrar varför hon aldrig fick några brev av honom.


Det var för ett par veckor sedan som finalen av Robinson 2023 gick av stapeln och de tre som skulle fajtas var Pelle LiljaEmilio Mio Vega och Emilia Persson

I vanlig ordning var det en rad olika hinder och pussel gänget skulle ta sig igenom för att kunna tända Robinsonfacklan och vinna balunsen. 

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

Tävlingen igenom var väldigt jämn. Men slutligen kom finalisterna fram till elden där Pelle briljerade. De andra kämpade på med att få upp sina eldar medan Pelle snabbt fick fyr och lyckades få elden stor. 

Här vinner Pelle Lilja Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Han får sedan fyr på facklan som han går och tänder för att sedan vråla: ”Jag har väntat så länge på just denna dag".

Någon som dock inte var med på finalfirandet var Tove Dalsryd som åkte ut strax innan finalveckan. 

Robinson 2023. Bildkälla: TV4

Tove Dalsryd: "Jag klev upp på nätterna ibland..."

Tove gästade nyligen podden Nyheter24: Sanning & Konsekvens där hon delade med sig av en rad hemligheter från ön. 

Bland annat berättar hon hur hon förberedde sig inför Robinson. 

– Jag tränade mycket på att dyka och simma då jag är dålig på det. Jag la en del pussel och testade tändstål. Jag förstår inte att vissa åker dit utan att ha sett ett enda avsnitt av programmet.

Tove är sedan många år tillbaka i en relation med sin pojkvän Robert som man här och där kan skymta på hennes Instagram. Det första hon gjorde efter att hon åkt ut var att ringa hem till honom. 

Tove tillsammans med pojkvännen. Bildkälla: tovedalsryd/Instagram

I en intervju med Nyheter24 berättade hon om sin relation och nämnde då att hon fått samma present av sin kärlek varje år i tio års tid. 

– Haha jag har faktiskt fått samma present tio år i rad. Jag är ganska enkel av mig och äter ofta samma saker och behöver inte variera mig så mycket haha. 

Vad har han gett dig?

– Jag samlar på böcker så varje födelsedag får jag en ny bok. Det kanske låter lite tråkigt men det är ju det enda jag vill ha, säger Tove. 

Under sin tid på Robinson-ön fick Tove brev hemifrån. Många antog då att hon skulle få brev från hennes pojkvän. Men så blev inte fallet. 

Istället fick Tove brev av sin mormor som hon står väldigt nära. 

– Jag och mormor har alltid skrivit brev till varandra så för mig var det naturligt att det skulle vara hon som skrev brev till mig. Men min pojkvän var en första jag ringde efter att jag åkte ut, berättar Tove.

Tove berättar att hon skulle kunna ställa upp i Robinson igen. Bildkälla: TV4

Vad var det första du åt när du kom hem? Har man en lista på saker man vill käka?

– Jag åt lax och linsgryta som Robert fick laga haha. Det låter kanske tråkigt men det är verkligen någonting jag tycker om och som jag sa så varierar jag mig inte så mycket. 

Skulle du kunna ställa upp i Robinson igen?

– Ja. Absolut!

/
Senaste nytt

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

1 timme sedan
Magdalena Graaf har hittat kärleken i den tidigare "Big Brother"-deltagaren Sasa Jensen. Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Jensen.

De kan få Kasper Salin-priset

1 timme sedan
Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

2 timmar sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

3 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.