Robinson-Toves smärtsamma skönhetsknep på ön

Tove Dalsryd har efter sin medverkan i Robinson delat med sig av en rad hemligheter från vistelsen på ön.


Tove Dalsryd har minst sagt blivit en het potatis efter att hon stegade in med buller och bång i Robinson 2023

Det första som hände var att Tove knyckte ett immunitetshalsband istället för att hjälpa sina lagkamrater under programmets första tävling. Det hela ångrade hon bittert men blev snabbt förlåten av laget. 

På sociala medier fortsatte surret om Tove då hon under sina första dagar i Robinson bar en vit klänning.

Tove Dalsryd bar en vit klänning. Bildkälla: TV4

Svaret var så pass enkelt att deltagarna helt enkelt blivit "kidnappade" från sina hotellrum och därför tvingats ha på sig de plagg som de bar på rummet. Vilket för Toves del var en vit klänning. 

Efter det har Tove legat i hetluften hela sin Robinson-vistelse. Bland annat genom att ligga i konflikt med Pelle Lilja, Charlie Wiberg och Karolina Tilander.

Konflikten med Karro delade upp tittarna i två läger och många ansåg att Karolina gjort fel efter att hon föst undan Toves hand med en snärt-liknande rörelse. Karolina kallade även Tove för orm och häxa. 

Tove och Karro hamnade i konflikt. Bildkälla: TV4

Slutligen kom dagen då det var öråd. Dock hade Tove en hemlig immunitet. Men sedan hände det som ingen trodde – hon använde den inte. 

Det slutade inte helt otippat då med att Tove fick flest röster och åkte ut från Robinson. Då Gränslandet stängts så fanns heller inte någon chans för henne att kämpa sig tillbaka. 

– Finns det inget sätt för mig att komma tillbaka?, frågade Tove

– Nej, tyvärr, berättade programledare Pam. 

Tove tvingades lämna Robinson-ön. Bildkälla: TV4

Tove Dalsryd avslöjar hemligheter om ön

Under sin medverkan i Robinson har Tove vuxit snabbt på sociala medier. Idag har hon över 32 000 följare som hon dagligen uppdaterar med frågestunder, skvaller från inspelningen och glimtar från sin vardag. 

Tove gästade nyligen podden Nyheter24: Sanning & konsekvens. Hon berättade då att hon innan Robinson försökte att förbereda sig så gott det bara gick. 

– Jag gick upp fem kilo i vikt då jag visste att man skulle tappa i vikt där. Sedan tränade jag på att dyka och simma samt att använda ett tändstål, berättade hon och fortsatte: 

– Det ni kanske inte tänkt på är att man nästan aldrig ser mig utan en kokos i handen. Jag åt kokos hela tiden för att hålla energin uppe, i synnerhet inför tävlingar. 

Tove Dalsryd. Bildkkälla: TV4

Under en av frågestunderna var det en följare som frågade om Tove fick ha med smink då hon ofta ser sminkad ut. 

– Nej det fick man inte. Jag hade lösfransar sedan använde jag kol från elden så att det ser ut som att jag har lite svart ögonskugga. 

En annan fråga handlade om det här med rakhyvlar för att raka ben/under armarna och så vidare. 

– Nej vi har inte tillgång till rakhyvlar. Men då en i mitt lag hade med en pincett som personlig sak så lånade jag den och noppade bort alla strån på mina ben och andra ställen. Satt på stranden och tog ett åt gången...., avslutade hon. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!