Varje år försöker människor att smuggla in saker till Robinsonön. - Foto: TV4

Robinsondeltagaren stoppades av TV4 – försökte smuggla saker till ön

Det har sannerligen varit en händelserik säsong av Robinson 2023. Någonting som inte alla vet är att redan innan allt drog igång så försökte en av deltagarna smuggla in saker till ön.


Årets säsong av Robinson har engagerat tittarna till max. 

Under säsongens gång har intrigerna och bråken duggat tätt och många starka karaktärer har rykt ihop. Therese Tang valde slutligen att lämna ön efter att ha fått hela gruppen emot sig. 

En annan som var i händelsernas centrum var Tove Dalsryd som råkat i luven med både Pelle Lilja, Charlie Wiberg och Karolina Tilander

Det hela slutade med ett öråd där Tove satt på en hemlig immunitet som hon valde att inte använda. Det andra deltagarna valde då att lägga sina röster på henne och hon åkte ut. 

Tove dalsryd. Bildkälla: TV4

När det kommer till Karolina Tilander så har sociala medier kokat över över hennes dialekt i Robinson. Många anser nämligen att Karolina pratar "orten-slang" när hon är svensk. 

En av de som kommenterat det hela är Filip Dikmen. I en video på sin Youtube-kanal så listade han tillsammans med sina två vänner Sveriges värsta influencers – och Tilander var med på listan.

– Hon är en svensk tjej som tidigare har pratat svenska och haft en vanlig svensk brytning. I en video för två år sedan pratade hon "fin vanlig svenska". Nu pratar hon såhär, säger Filip medan han imiterar hennes brytning.

När Karolina gästade Karl Levander som driver Youtubekanalen Reallokal så berättade Tilander mer om reaktionerna hon har fått på sin brytning.

– Jag har fem svenska vänner. Resten är blattar. Jag tror man hör vad man vill höra. Jag tror det är så här, varje ny svensk-svensk jag träffar reagerar. Men när jag är bland folk, dom vanliga jag umgås med så är det ingen som reagerar, sa hon då.

Robinsondeltagare försökte smuggla med saker till ön

En annan deltagare som fått mycket uppmärksamhet är Ken Gacamugani. Under veckan gästade han podden "Högt i tak" där han delade med sig av en rad olika hemlisar om ön. Bland annat att en deltagare försökt smuggla med saker till ön. 

Els-Marie arbetar ju som designer. Hon hade ju försökt att få in saker i kläderna, berättar Ken. 

Els-Marie försökte att sy in saker i sina kläder. Men den hästen travade inte. Bildkälla: TV4

– Nej men du skämtar. Lyckades hon?, frågade Rosanna Charles.

– Nej produktionen hittade ju sakerna. De kollar ju igenom oss så extremt noggrant så att man inte ska ha några som helst bekvämligheter med sig utöver sina personliga saker. Så hon stoppades, så tog de sakerna, berättar han.

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

2 timmar sedan

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

2 timmar sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

3 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

idag 16:26
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

idag 15:42
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

idag 15:22
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!